Erotické masáže Praha

Barbara – Rabbit Hall

Po delším odpočinku u moře jsem se vrátil do víru velkoměsta, čekal mě nový salon a stále vybookovaná Barbara. Byl jsem u ní poprvé. Jsem poslední v daném dni, vcházím a otevírá mi šelma. Mainstreamově jistě krásná – pro mě malinko energeticky intenzivnější (jangová) než bych osobně preferoval – vede mě na pokoj – zdála se být malinko unavená po celém dni.

Jdeme se umýt, hraju si s jejíma precizníma kozama a během toho lehce konverzujeme. V pokoji je fakt málo světla, je docela těžký vidět to, co člověk vidět chce.
Masáž na posteli – ukázala mi zase nové prvky, který jsem do tý doby neviděl, po otočce na mě jezdí jak na koníkovi, přitom si hraju s celým jejím tělem. Figuru má 10/10, subjektivně lepší než samotný obličej a po zakončení umí Barbara navodit opravdu intimní atmosféru.

Celkově hodnotím pozitivně – už chápu zdejší recenzenty – na druhou stranu jsou tyto masáže i o poznávání sama sebe, co člověk opravdu chce a já osobně u žen preferuji méně dominantní, submisivnější povahy.

https://tapky.info/?3594,barbara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

1.jpg

3.3 10 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
30 ledna, 2022 18:25

Smazany komentare ktere se netykaly Barbary ani RH. Navic myslim ze informace v nich uvedene nemusi byt dostupne pro kazdeho sosaka 😉
Diky za pochopeni.

Last edited 2 let před by admin
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx