Erotické masáže Praha

Patricie – Rabbit Hall

Tak jsem zjistil, že králíkárna má druhou pobočku. A rozhodl se zajít na průzkum. V minulosti jsem volil konkurenci, hlavně kvůli té jedné sprše. Trávit čas čekáním na sprchu, se mi fakt nechtělo.

Vybral jsem Patricii. Ve zvolený den, byla v Mánesovce, průzkum nových prostor bude tedy někdy příště. V domluvený čas zvoním. Patricie už čeká a nabízí něco k pití. Domluvíme detaily masáže a jde se na pokoj. Na cestu do sprchy je mi nabídnut ten župan pro trpaslíky. Nechápu proč ho tam furt mají. S díky odmítám. Patricie nabízí společnou sprchu. Využívám jak na začátku, tak po masáži. Je super, že tam v daný čas byly jen dvě masérky, tak není žádný problém se sprchou. Oproti fotkám na webu, má Patricie pár kilo navíc. Covid se podepsal, u mě je to stejné . Za mě je to v pohodě, nemám rád úplně vychrtlé holky.

Mohu potvrdit co tu píší ostatní. Už na břiše příjemná masáž. Patricie se po mně klouže tělo na tělo. Občas vzdychání do ouška. Na kamaráda dole také nezapomíná. Otočka před půlkou času masáže. Pokračuje v podobném duchu jako v poloze na břiše. S doteky nemá Patricie problém. Krásně se nastavuje. Vyhoví požadavkům. Vše graduje do úspěšného konce. Pak chvíli pokec, závěrečná sprcha. Čas dodržen. A spokojen odcházím.

Palec určitě nahoru.

https://tapky.info/?3036,patricie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Patr.jpg

2.7 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx