Erotické masáže Praha

Relax masáže Horoměřice – Nikol

Zdarec ve spolek,
na konci loňského roku jsem navštívil na Praze 6 – Suchdole „Nikol“ – tel. 776 250 757. Vím, že v profilu má napsáno „Horoměřice“, ale skrze rekonstrukci bytu/baráku, má od prosince prostory přímo na Suchdolském náměstí (na jak dlouho netuším).
https://www.tapky.info/?3894,nikol-relax-masaze-horomerice-776-250-757-776250757

Domluva:
Při první domluvě to trošku vázlo – vše chtěla vědět cca 2 hodiny dopředu, takže jsem šel až na druhý den. To jsem pro potvrzení zavolal a smskou mi byla zaslána adresa.

Prostory:
Sídlí na Praze 6 Suchdole, přímo u bus zastávky „Suchdolské náměstí“. Dle dveří a prostoru asi 2+1. Nejsu sice alergický, ale má doma 2 kočky minimálně takže jsem měl pak chlupy všude.. K dispozici sprcha. Nevím jestli to byl rozkládací gauč nebo nějaká tvrdší postel, ale moc příjemně se mi na tom neleželo.

Masérka:
Uvedený věk 40 sedí. Jde ale vidět, že se o sebe stará. V obličeji pěkná, prsa pevná a zadek krásně vytvarovaný.

Cena:
Hodinová masáž s ručním zakončením za 1500,-. Byl nabídnut i věrnostní program – po 3. masáži (tedy 4. masáž) za 1300,- a každá 5. masáž pouze za 1000,-

Průběh:
Byl jsem vyzván ke sprše, bohužel nelze společná – což mi vadí. Po sprše jsem lehl na břicho a začala důkladná masáž celého těla (tedy asi sportovní) – pouze rukama. Bohužel nějak zapomínala na intimní partie – vždy jen lehce přejela kolem análku a penis nechávala tak. Po cca 30-ti minutách otočka a po dalších 15 minut pokračovala důkladná masáž, nyní již i penisu – zde to bylo i s jedním oddálením. Poté sprcha – olej sice neměl vůni, ale měl jsem problém ho smýt i doma Celkový čas včetně 2 sólo sprch 60 minut.

Závěr:
Věřím, že masérka má masérské kurzy, opravdu kvalitní masáž. Škoda jen toho menšího času věnovaného intimním partiím. Menší mínus za ty kočky – ty chlupy mám na triku snad ještě teď. Větší plus za případný věrnostní program a cenu.

Doporučení a opáčko:
Pro milovníky sportovních masáží ANO, kdo hledá opravdickou erotickou masáž NE. Za mě opáčko jen po nějakém sportovním víkendu.

nikol1.png

3.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx