Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Návštěva z prosince, ale až teď jsem se dostal k napsání recenze.

Na úvod musím říct, že Jenny je skutečný mistr ve svém oboru, svoje řemeslo ovládá na jedničku, ale pěkně popořadě.

Objednání proběhlo v pořádku, bez jakýchkoliv problémů. Ve smluvený čas čekám na místě, zvoním na zvonek, ozve se nějaké zapraskání, řeknu, že jsem nerozuměl, ozve se znovu zapraskání (nevím, jestli jsem tak nahluchlej, nebo je v nepořádku mluvítko) a nic se neděje. Neztrácím hlavu, volám na mobil, po chvíli zmatků a čekání jsem vpuštěn dovnitř. Ve dveřích do salonu už na mě čeká Jenny ve spodním prádle a omlouvá se, přezutí a odvádí mě do pokoje. Fotky jsou určitě její, řekl bych bez korekce (nebo jen minimální). Jenny už podle fotek není žádná vychrtlá holčička, ale pěkná ženská se vším všudy. Po kratičkém rozhovoru zavelí ke sprše, společná nenabídnuta, když jsem ale viděl velikost sprchy, tak se není čemu divit :-). Trochu zvláštní mi přišlo, že v pokoji sedí Jenny v křesle a dívá se, jak se svlékám, tím nechci říct, že mi to nějak vadilo, spíš na to nejsem zvyklý.

Salón a pokoj už tu byl popsán, tak jen krátce: Velký prostorný pokoj s matrací u zdi s dostatkem světla po celou dobu. Zrcadla by to chtělo trochu poštelovat, ale s Jenny to byla taková jízda, že ani nebyly moc potřeba.

Po sprše klasicky ulehám na břicho, Jenny si zatím odkládá spodní prádlo, začíná masírovat. Začíná od noho, postupně se posouvá k hlavě, používá celé tělo, klouže se, i do ouška zavzdychá. Otočka přichází poměrně rychle a potom přichází její pravá disciplína. Jenny zkouší snad všechny možné polohy a způsoby masáže a zkoumá, jak reaguju. Když něco funguje, vycítí to a pokračuje trochu déle, když něco nefunguje, tak se rychle posouvá dál. Doteky nebyly problém, naopak směřuje moje ruce na ta pravá místa. Všem přáním bylo vyhověno a tak bylo ke konci úspěšně dobojováno. Utření, moc příjemný rozhovor, sprcha, oblíkačka, placení a odchod.

Jenny je za mě prostě odbornice a přesně ví, co dělá. Celou dobu jsem měl pocit jak u kamarádky, kterou znám už dlouho. Necítil jsem žádný časový ani jiný nátlak. Doporučení jednoznačně ano, opakování možná někdy v budoucnu, ale ještě mám několik jiných kandidátek, ke kterým chci zavítat.

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

IMG-20211029-WA0013.jpg

2.9 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx