Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

Zašel jsem za Kirou na základě recenze Alexe Murphyho.

Začátek byl velmi slušný. Nemusel jsem čekat, přivítala mě milá, drobná blondýnka s ukrajinským přízvukem. Standardní dotaz, zda se chci osprchovat sám, či s ní a pětiminutový odchod, který jsem nikdy nepochopil, ale je to standard.

Její tělo je je bezesporu krásné. Nádherný zadeček, bříško bez kouska tuku a krásná kůže bez chybičky. Co víc si můžete přát, ne? Její pohyby jsou profesionální, natrénované a choreografie je jak z Labutího jezera. Pokud se koukáte na celou scénu z venku, je vše perfektní.

Jen tomu všemu něco chybí. Všechno je strojené, bez špetky emoce a dokonale klinické. Je to celé takové „ruské“. Okázalé na pohled a bez emocí uvnitř. Konec byl stejný jako celý průběh. Přišel čas se udělat, tak šup do toho. Měl jsem pocit, že přišla minuta 37 a tak je ten správný čas. Pak utřít, dojít si umýt ruce, na chvíli se vrátit a šup domů.

Bylo to špatné? To bych neřekl. Bylo to profesionální, bez chybičky a vlastně si není na co stěžovat. Dal bych tomu celému tak 7 z 10. Vrátím se zpět? Určitě ne. Za ty peníze lze zažít lepší zážitek.

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

3.6 7 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 ledna, 2022 10:58

Ačkoli absolutní nováček zde musím se Kiry zastat. Rozhodně není něco ve smyslu navrch huj a uvnitř fuj. Navíc rusky mluvící masérky mají hluboké city a duši a dokážou pro chlapa vykouzlit iluzy, že jsou tady jen pro něj. U Kiry mně mrzí, že si přísně střeží svůj poklad, což jí oproti odvázanějším kolegyním výrazně limituje. Když jsem ale přijal její pravidla a naladil se na její vlnu prožil jsem úžasnou masáž na jejímž konci byla jejími sladkými nožkami moje stará flobertka zázračně proměněna v samopal s neuvěřitelným dosahem 🤣.
Možná moje štěstí, že Kira nejen, že si nenechá svojí pičku přelíznout ale nedá na ní ani sáhnout. V opačným případě bych spadnul do závislosti ani bych nemrknul.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx