Erotické masáže Praha

Eli – Infinity Spa

Tak po dlouhé době dávám šanci Infinity salonu, ale hlavně kvůli blízkosti adresy. Na Koubkové mi otevírá vysmátá, na první pohled příjemná Eli. Přirozená a na nic si nehrající ženská. Po uvedení na pokoj se dohodneme, že se v ní setkáme za chvíli znovu a mně nejprve nedošlo, že mám jít automaticky sám do sprchy. Salon vypadal být prázdný. Po sprše si lehám na břicho, Eli shazuje ručník a já jsem spokojen. Ve skutečnosti vypadá její tělo rajcovněji než na fotkách, které budou asi nějaké starší. Je štíhlá, dvojky hebká prsa s většími bradavkami a velmi dobrý zadek, taková pěkná hruštička. Tím by se měla na fotkách trošku více pochlubit 🙂 ale i během samotné masáže. Také má na těle hodně „inku“, což je asi na jejích fotkách upraveno tělovým inkem. Já to nemusím, ale v jejím případě to není nic hrozného. A tím „nic hrozného“ mám na mysli, že nemá potetovaná prsa ani ten luxusní zadek a doufám, že to ani neplánuje. Jinak má hebkou pokožku s pěkným bronzovým odstínem, nebo to bylo tou tmou?

K samotné masáži, začala klasicky na břiše. Spíš taková jemnější, relaxační. Věnuje se celému tělu i s chodidly. Párkrát mě poškrábká na zádech, ale i na kulkách, co se mi líbí 😛 Samozřejmě zapojuje i B2B, přičemž cítím její jemňoučká prsíčka. Střídá svá kolena v mém rozkroku. Jedenkrát se pěkně nastavuje v zrcadle a vyšpulí zadek, ale já se díky dost tmavé místnosti nemůžu moc kochat. Nevím, co je to za novou módu, ale poslední dobou je na masážích dost tma. Jestli je to tím ročním obdobím? Jestli se snad masérky stydí? Nevím, ale nelíbí se mi to. U erotických masáží jde přece dost i o vizuální zážitek.

Po otočce si mě nejprve „namaže“, líbí se mi její doteky, jsou plynulé a příjemné. Eli pokračuje v B2B, ale bohužel to nemá po čase moc šťávu. Vystřídá jen nějaké základní polohy, s troškou prsní masáže a honením, při kterém sedí mimo můj dosah. Ruční práce je z těch lepších. Tváří se trošku nezúčastněně a má zavřené oči. To je vždy špatný signál. Chybí mi v tom nějaké větší vzrušení i z její strany. Vokálně se Eli vůbec neprojevovala. Já jakože neočekávám, že bude mít z doteků o mě orgasmy, ale aspoň kdyby mi trochu zafunela do ucha, nebo kdyby se víc přitulila. To ale nebude asi její styl. Nevyužitý potenciál vidím v jejím zadku 😀 Mohla by ho více používat, nebo nastavovat, nemusí to být rovnou 69 (což ani nebylo součástí její masáže).

K vyvrcholení se snaží opět v pozici, kdy jí můžu akorát tak škrábat koleno a bez nějakého projevu. Prosím, pokud to čtou nějaké masérky, toto nikdy nedělejte, pouze pokud naschvál nějakému chlapovi, kteří se vám nelíbí nebo je drzej a už nechcete, aby se k vám vracel. Musí to být fakt dobrý handjob, aby to takhle fungovalo. Naštěstí to Eli pochopí a dá se do takové polohy, kdy leží kolmo k mému tělu a posouvá se dál, až jsem tajně doufal, že to přeroste do devět & šedesátky. K tomu nedošlo, ale aspoň jsem jí mohl trošku pomasírovat zadeček a dokonce si „ji“ i jemně pohladit. Na to ale nijak pozitivně nereaguje, tak zůstávám při hlazení hruškoidní prdýlky a druhou rukou si hraji s jejími bradavkami. Po chvíli je hotovo. Na závěr si ještě lehne ke mně a dáváme příjemný pokec. Je to fajn a sympatická žena. Společná sprcha a platba (1600 za 60 min). Během celé této závěrečné fáze si ještě prohlížím její pozadí 😛 ale i pěkný úsměv.

No budu muset hodnotit neutrálním smajlíkem, možná jemně s kutíky nahoru. Setkání s Eli bylo příjemné, ale samotné masáži něco chybělo, nějaká ta atmosféra, erotično, nebo GFE. Neměl jsem prostě ten pocit, tu iluzi, že se to líbí i jí, ale ani jsem neměl pocit, že ji otravuji, takže v pohodě, tedy lepší neutrál. Neutrál dávám i proto, aby to bylo spravedlivé k masérkám, které se do toho umí více vcítit. Na opakování to asi nebude, ale možná časem, když bude zkušenější. Pokud tedy bude chtít být zkušenější. No a k tomu času, ten byl těsně nedodržen.

https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

7B85C369-48A3-41BD-892F-CB20756043FA-1024x617-1.jpeg 6F1B33C2-E54E-4FE7-8E33-EC3A51FE0BE0-1024x632-0.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 ledna, 2022 22:44

Naprosto perfektní detailní recenze, tak ti oplatim tvoji pochvalu mé recenze a snad konečně vyhraješ masáž v soutěži, budu opět fandit 🙂 ta poloha kde můžeš max. hladit koleno je přesně vystižena to taky nesnáším, ta tma je taky nesmysl, to je sice hezké že to má jakoby ero atmosku jenže právě tu atmosku přece tvoří i vizuální stránka 🤔

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx