Erotické masáže Praha

Bára – Luxury

Bára

https://www.tapky.info/?2848,bara-masaze-luxury-605-958-304-605958304

605 958 304

1800/1h

Bára tady má hodně recenzí, takže jsem šel najisto. V hledáčku jsem ji měl dlouho, tak rok. Objednání v období vánočních svátků půl hodiny předem, komunikace standardně bez problémů. Sprcha před nabídnuta a využita. Sprcha nebyla na pokoji, takže jsme museli přes studenou chodbu. Bára je menší postavy, pěkná prsa velikosti 2. Představoval jsem si jinak, není to úplně raketa, ale ošklivá určitě není :). Na základě recenzí jsem si myslel, že bude taková „punkrocková“, ale na mě působila dojmem poměrně jemné bytosti. Cítil jsem se jako s kámoškou, kterou znám roky. Ve sprše jsme se vzájemně namydlili z obou stran, neměla problém, když jsem se na ní zezadu přitiskl. Na pokoji ze začátku na břiše taková standardní masáž, nic co by zklamalo, ale ani co bych si pamatoval. Po otočce vlastně podobný pocit, takové standardní B2B. Po nějaké době na mě šikmo nalehla zády, takže jsem ji měl hezky celou na dosah :). Ona levou rukou honila mě, já si hrál s jejími prsy a kundičkou. S doteky dole neměla problém. Honění bylo celkem mechanické, techniku by to chtělo vypilovat. Po pár minutách mi došlo, že tohle je finální pozice, která se už měnit nebude. Bylo to příjemné, ale neměl jsem ten pocit, že mě má v moci a udělá mě, když budu chtít nebo ne (narozdíl např. od Adél). Bára u toho hezky vzdychala a když mi jí začalo být líto, že jí ta ruka upadne, tak jsem přestal orgasmus oddalovat a vystříkal se. Následovalo přitulení a fajn pokec. Společná sprcha po akci, bonbon, pusa a čau. Zbytek dne jsem měl fajn pocit, takže dozvuk akce dobrej a masáž splnila účel. Nezmínil jsem jedno negativum a to, že jsem Báře z vlasů cítil (myslím, že to byl) cigaretový kouř. Pro nekuřáka nic moc. Zvlášť v porovnání s tím, že obvykle člověk cítí příjemnou vůni vlasů, kůže, parfému slečny.

Rád bych našel nějakou masérku, ke které bych chodil opakovaně a vybudoval nějaký dlouhodobější vztah (myšleno masérka – klient). Zatím jsem žádnou neopakoval. Bára by byla docela vhodná kandidátka, její přístup byl velmi dobrý, ale ten cigaretový kouř a trochu málo nápaditá masáž jsou mínusy.

Ale smajlík určitě pozitivní, doporučení ANO.

20190903-120409.jpg

3.5 8 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 ledna, 2022 17:44

na poznamku o stále maserce se nedá napsat nic jiného než že je potřeba zkoušet a tady si myslím doporučení někoho konkrétního moc nepomůže aspon u mě to tak nebylo 😀 ..asi to má každý jinak.. ale pro mě % těch holek co opakuji víc než 2x malý ( druhá návštěva je většinou o tom že je tam potenciál, no a 3 + už je naprosté minimum…, i když holek co jsou na doporučení je více 🙂 .
. ani to není o tom že to bude určitě jedna z dobře recenzovaných, i když stojí za to si to vyzkoušet 🙂

Last edited 2 let před by Peters32
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx