Erotické masáže Praha

Terka – Rabbit Hall

tel. 774 910 918

https://tapky.info/?3219,terka-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Úvod:

Tak jsem podlehnul. Ač zapřisáhlý privátník, vyrazil jsem po hodně dlouhé době na masáž. Chtěl jsem se nechat hýčkat… Po průzkumu trhu jsem vsadil na Rabbit Hall. Využil jsem on-line chat. Na požadovaný čas nabídnuta Terka a Angel. Vzal jsem nakonec Terku na hodinku, komunikace po chatu/SMS naprosto bezproblémová.

Ve smluvený čas zvoním na zvonek v Mánesově ulici, mluvítko u dveří nastaveno na rozumnou hlasitost, vmžiku jsem byl vpuštěn dovnitř a mířím po schodech dolů, kde už mě vyhlíží usměvavá holčina – Terka.

Akce:

Terka je moc milá, upovídaná (v rozumné míře) a veselá holka. Vše mi bylo podrobně vysvětleno a než jsem se v té tmě rozkoukal, už mě Terka vedla katakombami ke sprše. Společná sprcha nenabídnuta, ale nejsem si jist, zda bychom se do té sprchy vešli. Po sprše nabídnuto pití a hurá na to.

Dohoda zněla na hodinku mix masáž za 1 600 Kč, toho času v akci, což jsem se dozvěděl až od Terky. Jak už bylo uvedeno, Terka je drobná holka, asi nejhubenější s jakou jsem kdy takto byl. Prsa skoro žádné, ale u mě bez problémů. Masáž na břiše moc příjemná, vzdechy do ucha… Super.

Po otočce jízda pokračovala, 69 moc dobrá, doteky povoleny všude. Ten minizadeček byl senzační, a to jsem spíš na pořádné samice… V rozumném čase mě přivedla k vrcholu. Pak velice příjemný pokec. Po chvíli jsem byl jemně pobídnut do sprchy. Koukal jsem jak ta hodinka raketově uběhla. Kdybych to neviděl na vlastních hodinkách, tak bych tomu nevěřil.

Pak proběhla klasická bitva o jedinou sprchu, kdy jsme se málem potkali s jinou dvojicí. No tak jsme ještě chvilku pokecali. Terka si postěžovala na fotky na webu, prý se neumí fotit…

Celkový dojem a doporučení:

Vynikající. Tak bych to jedním slovem ohodnotil. Parádní pokec, masáž moc příjemná, rozumná holka. Je mi jasné, že jsem by získán pro masáže… Něco takového jsem už dlouho nezažil. Díky Terko.

Placeno: 1 600 Kč/hod za mix po akci.

Doporučení: Jednoznačně ano.

Opakování: Pro mě jasná povinnost.

Celkové hodnocení: Rozesmátý od ucha k uchu.

Terka3-1.jpg

3.5 11 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 prosince, 2021 12:33

Dalsi kdo prozrel. Pri dobre masazi je vic sexu nez pri sukani.

28 prosince, 2021 13:54
Reply to  mashercz

A min prace 😂

Pablos
11 února, 2022 07:48

Byl jsem u Terky včera, zažil jsem nádhernou erotickou 90ti minutovku. Ještě teď se mi klepou nohy 🙂

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx