Erotické masáže Praha

Marketa – Masaze Princess

Navsteva uskutecnena zpatky asi mesic a pul. U Princess se mi bezne stava, ze operatorka reaguje dosti pomale. Vetsinou na moje dotazy odpovídá až tak za 15-30min. Nic hrozného, ale oproti jinym salonum je tento rozdil docela znat. 

Kdyz mi prisla otevrit Marketka, tak prislo mirne zklamani. Oblicej ne vylozene muj typ a kdybych mel hodnotit jeji fotky jako 10/10, tak realita je tak 7/10. Navic se tvarila docela chladne, zadny usmev a ani podani ruky. Asi jsem ji nebyl sympaticky nebo mela spatny den.. Na vteřinu jsem zvazoval otocku, ale nakonec jsem se rozhodl, ze to risknu. A zpetne musim rict, ze jsem udelal dobre :). Kdyz jsme se vic rozpovidali, tak jsem zjistil, ze je to velmi pohodova a mila holka.

Marketce bych tipoval na 24-25let. Vaha a vyska bude asi sedet, ale rozhodne nema trojky prsa. Řekl bych, ze jsou to spise mensi dvojky. Na brise se ji zacina objevovat sem tam nejaky tuk a celkove je videt, ze by neuskodilo nejake to cviceni. Tak asi uz dost negativnich postrehu. Ted budu hodnotit to hlavni, proc tam chodime a to je samotna masaz.

Rozhodne jedna z nejlepsich masazi. Temer celou dobu se na me lepila, klouzala nebo me objimala. Marketa se dotykum nebrani a naopak se k tomu primo nabizi. Vzdy se nastavi tak, abych na ni krasne dosahl. Nechybi ani pohledy do oci a nenucene usmevy. Splnila veskere moje prani (v ramci pravidel) a kdyz poznala, ze mi neco nevyhovuje, tak si zmenila pozici nebo vyzkousela jinou techniku. Jeste se mi nestalo, ze by mi stal celou masaz. Na zaver se nastavila do moje oblibene pozice a zrychlujicim tempem me dovedla ke zdarnemu konci. Jeste mi zbylo asi 5 minut casu, tak jsem ji poprosil o masaz zad. Poté me poslala do sprchy a bohužel opět samotného, takže bodík dolů. Cas door-to-door 66min. 

Závěr: Jsem rad, že jsem se nenechal odradit prvním dojmem. Marketa je velmi mila, vsimava a ochotna holka. Rozhodne ji mohu doporucit a opacko taky zvazuju.

Celkové hodnoceni:

https://tapky.info/?3322,marketa-masaze-princess-773-480-202-773480202

IMG_4028-Edit_web-1.jpg IMG_1396-Edit_web-0.jpg

3.9 8 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 září, 2022 21:20

Jo, musím říct – už jsem pán středního věku a taky mi z ní stál od začátku do konec…A prosím Tě, co je „Tvá oblíbená pozice“? Jezdila Ti po něm přímo klínem až do konce?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx