Erotické masáže Praha

Linda – Luxury grand

Nazdar pánové,

Další z šuplíku, návšteva asi 4 měsíce stará.

Objednání a komunikace úplně bez problému, přes WA, 90 min klasika, tehdy za 2200. Salón v Lužické jsem měl trochu problém najít, klasicky jsem hledal vchod do baráku a ne separátní vchod do sklepa, který ale má své vladtní číslo. Nicméne podnik známy takže asi není potřeba moc rozepisovat. Pokoj čistý, na chodbě chladno ale v pokoji teplo. Ručník v pořádku, sprcháč větší takže pohoda.

Linda je češka, sice hezká ženská ovšem inzerovaný věk nesedí, má určite přes 30. Výška a váha sedí cca, je hubená a udělaná prsa 3.

Po příchodu píšu operátorce a čekám, spoza rohu přichází Linda, úsměv od ucha k uchu mě zdraví a představuje se, vpouští dovnitř a uvádí na pokoj. Nabízí pití a ptá se na sprchu, klasicky prosím o společnou, nemá problém.

Vyzlíka se na pokoji, sprcha příjemná, umyla mě pořádne a dotekům po těle se nebránila. Linda je hodně ukecaná, takže kecáme celý čas. Uléhám, ona jde pro olej, vrací se a začína docela kontaktně, krom doteku dává polibky na tělo, zajíždí na správna místa.

Po cca 20 minutách se omlouvá že jí došel olej a že musí odběhnout… wtf… je docela dlouho pryč, po návratu se omlouvá že se jí to rozlilo a jěšte uklízela… rovnou mě otáčí a pokračuje hodně kontaktně i s polibkama po těle nešetří, graduje a stále víc a víc se věnuje dole, do zrcadla se nastvuje docela ale mimo dosah. Technika teda velice zajímavá, rukama se venuje dole, pusou se věnuje mým bradavkám. Ukončení docela intezivní teda, cítím se jak v delíriu. Odbíha znovu pro pití pro sebe… Po návratu se přitulí, hladí mě a konverzujeme, pak velí sprchu.

Po sprše, oblíknout a odevzdat peníze, rozloučení a vzhůru do reality. Po tom co jsem vyšel ven jsem mrknul na telefon a uvědomil si že čas byl zkrácen asi o 15-20 minut, moje chyba že jsem se nepodíval dřív.

Po “vystřizlivený” jsem měl smíšené pocity, na jednu stranu mi Linda přišl velice příjemná, snaživá a komunikativní, na druhou stranu ojeb s časem, odbíhaní… smajlík asi teda ve výsledku neutrální.

http://tapky.info/?3577,linda-masaze-luxury-605-958-304-605958304

0E3697FD-2719-43F7-94DB-F04F3AD6ADF2.webp

4.4 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx