Erotické masáže Praha

Klára – Rabbit Hall

Zdravím všechny, po delší době se s vámi zase podělím o trochu svých zkušeností.

Po přečtení zdejších recenzí jsem byl trochu na vážkách, protože mi přišlo, že se celkem různí. Poštěstilo se mi a návštěvu u Klárky jsem vychytal již v jejich nově otevřené pobočce na Vinohradské, takže stručně k ní – milovníkům sprch udělám radost, mají je na pokoji (aspoň v pokoji, co jsem byl). Za mě by na pokoji asi mohlo být trochu více světla, ale to je detail.

Ke Klárce – je to vážně moc milá a povídavá holka, připadal jsem si jako u kamarádky. Osobně si s masérkou popovídám rád, takže mi to vůbec nevadilo, ale dokážu si představit, že někomu to sedět nemusí. I tak si myslím, že Klárka vycítí, kdy je již potřeba konverzaci ukončit a začít se naplno věnovat masáži, takže žádný problém. Společnou sprchu jsem měl nabídnutou před i po masáži a v obou případech jsem rád využil.

Co se masáže týče, začátek klasicky na břiše. Jak už tu někdo myslím psal, když bych měl masáž srovnat (mohu pouze s Nikol), tak je klidnější a mazlivější. Klárka masírovat vážně umí, troufám si říct, že by jí šli i nějaké sportovnější masáže. Ani na břiše neopomíjí správná místa (těch není nikdy dost ), jen by mohla možná přidat trochu více oleje.

Po otočce příjemné pokračování, jak si tu někdo stěžoval, u mě se dotykům nebránila (v rozumné míře) a viděl jsem všude všechno. Nečekejte zde ale jízdu na horské dráze, ale spíše klidnější styl masáže. Na konci zase příjemný pokec, společná sprcha a rozloučení. Nakonec jsem mizel asi +10minut, takže za mě spokojenost.

Vím, že Klárka dnes neměla úplně svůj den, ale pokud takhle dobrá masáž byla dnes, těším se, jakou od ní třeba schytám někdy až bude líp. Pokud Klárka bude dále pracovat (fingers crossed), rád se zase někdy stavím a doporučení, si myslím, že můžu dát. 🙂 Buďte na tohohle králíčka hodní.

https://www.tapky.info/?3496,klara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Klara-2.jpg

3.5 11 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 prosince, 2021 22:25

No už se u ní asi nestavíš, vypadá to, že dneska zmizela. 😶
Web Rabittu doslova píše: Страница не найдена. 😏

Last edited 2 let před by alex_murphy
15 prosince, 2021 22:28
Reply to  alex_murphy

To je divné, před týdnem jí tam dali nové fotky … .

15 prosince, 2021 22:47
Reply to  LanceArmstrong

inu cesty maserek bývají občas nevyzpytatelné, o tom už jsem se nejednou přesvědčil 😀 může za tím být ‚cokoli‘ 😀

16 prosince, 2021 12:42

Tak už zase zpátky, co je to za bordel, tohleto… 😆

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx