Priváty v Praze

Sara – TopPrivat

Na privat jsem sel uz obeznameny po jine recenzi, ale z te fotky jsem to nemohl vynechat. Jen dostat se k ni je ukol pomalu na bobrika vytrvalosti.

Po prichodu slecna v pohode usmevava a komunikativni, postava na prvni pohled svkela a v obliceji taky dobra, takze pokracuju dal a domluva na hodine za 1800+povinny jeden priplatek 500 za libani+nepovinny priplatek 500 za OB.

Sprcha, navrat na pokoj a bez cekani prichazi slecna v takovym nejakym pradle, ktery bylo celkem dost divny a zakryvalo nejlepsi casti jako brisko a zadek, takze prvni ukol byl to nejak sundat, coz se po tuhem boji zadarilo. Postava fakt super pro me, ale musim uznat, ze hodne stihla, kdyby nekdo napsal, ze vychrtla, tak bych tomu veril. Slecna hodne sneda, ale muze to byt ze solarka.

Konverzace sla v pohode, mezi tim mazleni a libani, takze vse dobry tak jsem pokracoval dolu a dal jsem si lizing a prsteni. Prstit se sice nechala ale ne moc dlouho, na lizani reagovala profesionalnim hereckym vykonem s primerenym casem do nahrani toho ze se udelala. Je mi jasny, ze ne ale hereky to bylo dobre zvladnute, coz vzdy pozitivne ocenim.

Pak se pustila do me, klasicka kourova aby ho privedla k zivotu a musim rict ze slusnej nadprumer. Minimalni prihonovani zato nekolik zasunu az do krku takze za me rozhodne dobre utracene penize za priplatek. Pak jsme sli na klasickej trojboj, kde se fakt snazila, na konovi hodne slusne jezdila a dokonce ani nechtela dolu, na misio taky nechala prirazet pekne hluboko oboje dvoje doprovazeny uveitelnym vzdychanim a mackanim prsou. Pri poloze ze zadu jeste zintenzivnila vzdychani pekne se pokusila zahrat dalsi orgazmus. Stahli tom frndu tak pevne, ze jsem strikal jak hasic.

Za me super profesorsky vykon, kdybych byl zacatecnik tak jsem v sedmem nebi, takhle davam „pouze“ velmi pozitivni hodnoceni. Opakovani bude az se nekdy zase uvolni a uvidime jestli na druhy pokus dopadnu stejne jako kolega z predchozi recenze.

https://www.tapky.info/?3741,sara-top-privat-774-173-618-774173618

jpeg_20210829_125341_4766171428479896298.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx