Erotické masáže Praha

Mia – Relax Point

Jednou takhle zkraje noci jsou vstoupil do zapovězených míst a musím říct, že se to docela povedlo. Mé ostatní návštěvy tam končily nějakým bizárem a otočkou, ale Mia to byl jiný příběh. Už je to nějaký čas, tak budu poněkud stručnější.

Fotky plus mínus seděly už v době návštěvy. Jinak, co jsem koukal na jejich web, tak teď tam má aktuální. Jinak samozřejmě si započítat masážnickou konstantu u věku – pár let navíc tam je, ale pořád velmi hratelné. Míry sedí. Prsa malinko povolená, ale i tak jsem si s nimi vyhrál k oboustranné spokojenosti.

Slečna je veselá a docela divoška. Dole sice zákaz, který nebyl dodržován úplně striktně. Ovšem stanovení hranic bylo řečeno velmi citlivě a nenarušilo nijak atmosféru, která byla správně eroticky hutná.

Otočka proběhla v pořádku, stopky nemám, ale za mě přibližně v polovině masáže.

Co hodnotím kladně, je interaktivita. Slečna sice má svojí sestavičku, ale nevadilo jí z ni čas od času odbočit. B2B slušné, kontaktní.

Sprcha společná pouze po akci, čas dodržen.

Kdybych to měl celé shrnout, tak s ohledem na podnik, ve kterém to proběhlo nadstandardní zážitek. Masáž jsem si užil, mělo to správně laškovnou a svádivou atmosféru. Za to všechny palce nahoru. Ovšem za sebe mi to pro jednou stačilo, necítím potřebu opakovat, i když slečna vše dělala správně. V kontextu všech mých masážních zážitků nadprůměr, občas si na slečnu vzpomenu, ale bez takového toho bažení po opakování.

Smajlík pozitivní.

https://www.tapky.info/?3835,mia-relax-point-66-728-219-076-728219076

Mia-00.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx