Erotické masáže Praha

Olivia – Candy Shop

Přátelé, salón Nirvana zde docela frčí, tak jsem se rozhodl vydat také na průzkum. Měl jsem chuť potkat nějakou vílu a volba padla na Olivii, kterou jsem odchytil v Maiselově ulici v Candy Shopu.

Nejprve pár slov k prostoru. Jak jsem byl namlsaný z nejednoho uchvaceneho popisu interiéru Nirvany, tak tady spíše zklamání. Slabota, prostě obyčejnej pokoj, neutulnej, jedinej plus sprcha na pokoji. Jako čistý to bylo, svému účelu to poslouží, ale tak nějak jsem rád, když má podnik atmosféru a to tady fakt nehrozí. Klienti úzkostně dbající o anonymitu by se tomuhle podniku měli asi taky vyhnout, sice decentně označený na zvoncích, ale v baráku a v okolí se vsadím, že všichni vědí, která bije.

První dojem že slečny byl taky slabší, rozcuchaná, ploužící se, doteď vlastně nevím, proč jsem to neotočil.

Dobré ale říci, že pak už to bylo jenom lepší. Olivie je fajn, když si dala vlasy do culíku stala se z ní ta víla, kterou jsem hledal. A stejně taková byla i masáž, procítěná a něžná. Prostě víla. Dalo se s ní v pohodě komunikovat a lehce měnit průběh masáže. Stejně tak, že rozhodně se nejednalo o bezpohlavní bytost, jak jsem se mohl na vlastní ruku v rámci pravidel přesvědčit. Takže body nahoru.

Body dolů naopak za úpravu zevnějšku. O prvním dojmu již byla řeč, ale když jste víla a ještě se rozhodnete zhruba čtvrtinu času na břiše mi po zádech jezdit kolenem, tak bych si dokázal představit a také i očekával, že si sakra dobře oholíte nohy.

No a asi největší výtku mám k salónu. Stalo se mi tam opakovaně, že holka mi na masáži skoro usnula. Heleďte asi takhle. Tahle kratochvíle stojí docela dost peněz a člověk by očekával, že ve vztahu salón-masérka alespoň někdo bude mít rozum. A když má holka velký oči a v nich dolary, takže jí salón, kterému jde o kvalitu služeb, usměrní a nastaví směny nějak rozumně. Chápu, že když je někomu hučí v kládě tak, že musí mít masáž v pět ráno, že holka asi nebude úplně fresh. Ale aby mi holky usínaly v normálních časech, to fakt není dobrý. Nejsem žádnej strýček Fido, aby mi činilo obzvlášťní potěšení někoho (a ještě za svý prachy) ukládat ke spánku. Takže se přidávám k apelu, ať se na salónu zamyslí a udělají směny, tak aby to mělo hlavu a patu.

Je to škoda, line-up, co jsem viděl, je kvalitní a s velkým potenciálem, ale tahle ruská ruleta, kdy nevíš, kolikátou směnu tam holka jede v kuse, je pro mě nehratelná.

Výsledek neutrální smajlík s podtitulem promarněná příležitost aneb ďábel se skrývá v detailech.

https://www.tapky.info/?3772,olivia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

olivia_023.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 listopadu, 2021 16:28

Kdo se bojí tak v centru najde bezpečné candy shopy 🤣 které taky zmasiruji peněženku.
Řekl bych to asi tak kdo je zvykly např na rabbit, malý provoz a dá se říct s rychlym ‚anonymním‘ vstupem tak tohle mu sedět nebude.

Za mě co se týče vstupu tak to je na principu extazu ale viditelnější s tím že v extazu to ‚vypadá‘ že jdete za někým na na návštěvu, provařeni ( krom znalců) jste až uvnitř pokud někoho na cestě do sklepa potkáte.
V candy shopu jste více ‚jasni‘ už venku byt za mne pokud tam nejste ‚známí ‚ tak vám může být okolí u ‚místa kam slunce nesvítí‘ 😁

Last edited 2 let před by Peters32
xxx
27 listopadu, 2021 00:13
Reply to  Peters32

V Extaz navíc jsou snad vždy otevřené dveře do vnitřního bloku, a furt tam někdo sedí přímo u vchodu 🙂

26 listopadu, 2021 18:54

O tom psal Sir Andrej. Je to smutné :/

26 listopadu, 2021 19:33
Reply to  Sktr

bohužel no.. prachy vládnou tomuto světu…

27 listopadu, 2021 16:06

Jo, jo, já dobře vím, proč dávám přednost salonům, které mají na webu rozvrh. Ne vždy sice musí úplně souhlasit s reálným stavem, ale člověk si může aspoň částečně udělat obrázek o vytíženosti masérek. Riziko, že mi tam pak masérka bude usínat, je výrazně nižší

4 prosince, 2021 23:02
Reply to  BujnejBertik

I was at Olivia’s I liked everything😇😇😇

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx