Erotické masáže Praha

Zoe – Luxury masáže

Ještě jsem nikdy neměl potřebu psát recenze, ale u Zoe z Luxury už prostě musím. Slečna má u sebe pouze jednu recenzi, čemuž se tedy osobně hodně divím, neboť dle kvality služeb, bych čekal, že jich bude mít plnou zeď.

No a teď k tématu. Zoe jsem si vybral, protože mám rad větší poprsí a všeobecně mám rad, když je holka tak akorát, ne žádná přespříliš hubena. Zde mě ale zaujala především ta prsa. Podle informaci na stránkách salonu uvádí vel. přírodní 4. Pod to se klidně můžu podepsat. Má krásná prsa, žádná povislá, hezká pevná. V obličeji roztomilá a je s ni příjemný nenuceny pokec. Jediné, čeho jsem se trosku obával bylo, ze jsem si zde z recenzi o ni moc nic nemohl zjistit. Proto také píšu nyní ja, abych ostatním trochu usnadnil výběr.

Ja bral 90minut b2b + jednu extra službu. Zde musím malinko vytknout operátorce, ze již podruhé se zapomněla maserce o službě zmínit. Na to pozor, nezapomeňte se kdyžtak připomenout, ať vás neochudí o tak bezva zážitek. (Bez ironie, fakt to stalo za to si připlatit)

Zoe nabídla sprchu před i po a už tam se můj kamarád stavěl do pozoru, což Zoe jen “jako”přehlédla a jakoby nic se o nej otirala tělem i rukou. Sprcha po byla snad ještě víc vzrušující než před, ale to tu rozvádět nebudu. 😜.

Samotna masáž mě doslova vystřelila z trenek. Čekal jsem klasické hlazeni po těle par sklouznuti a po otočce přímý útok na napůl postaveného kamaráda. Omyl ! Tady se nic takového nestalo. Zoe masirovala opravdu důkladně až jsem si chvílemi připadal, jak u chiropraktika. Ale vždycky když na me přicházely tyto myšlenky přešla Zoe na perfektní b2b, kdy se i krásně vystavovala do zrcadla, proste paráda.
Ted to možná vypadá, ze slečna nemá vůbec žádnou chybu a tahle recenze funguje jako laciné promo na ni.

Ne tak to rozhodně ne. Slečna Zoe je perfektní, ale přeci jen jednu malou chybku bych našel, a to pri finální fázi, to se mi totiž věnovala, tak poctivě až mi to nebylo úplně příjemné. Do příště bych tedy malinko zlepšil jen toto.

Zaverem, masaz byla perfektní, přístup a komunikace taktéž (pozor slečna je vzdělaná, takže prosím pánové konverzace s ní na úrovni, zaslouží si to 😇), jen tedy to finále (ale je možné, ze je problém spíše v tom, ze jsem moc velká citlivka 😅). Slečna nikam nespechala a krásně jsme využili cely čas.

Hodnotím určitě vysmátým smajlikem 😃 určitě doporučuji. Ja už se těším na opakování 😇

https://www.tapky.info/?3792,zoe-masaze-luxury-605-958-304-605958304

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx