Priváty v Praze

Lola – Golden Privát

Zdarec vespolek.

Po nějaký době pouze čtení recenzí a taky pár masážích jsem se rozhodl, že je na čase něco jednou taky sepsat. Už jsem chvíli koukal na holky, co maj v Goldenu – mám to docela kousek a tak když přibyl novej přírůstek, rozhodl jsem se, a asi to moc nebylo mozkem , že je na čase po pár letech pro commerzMrd. Holka, která mě nalákala byla Erika https://www.sex.cz/625773 s těma jejíma kůzlátkama, který jsem prostě chtěl pomazlit.

Píšu přes WA, zjišťuju, jestli má Erika čas v xx hodin, stručně a jasně dostanu odpověď, že ano, tak potvrzuju návštěvu. Neptám se na ceny, protože jsem si myslel, že jsem tam psal tak 3 týdny předem a rozhodl jsem se, že pro tuhle buchtu ty 2k, co mi tehdá řekli, vyvalím.

Dorazím na místo, komunistickej barák na Lipanský a člověk musí šlapat 4 patra nahoru bez výtahu. Nahoře mi otevírá spoře oděná holčina a musím říct, že hot rozhodně je. Anglicky se dá domluvit, ale nic extra od ní čekat nemůžete. Ptám se, jestli je Erika, její odpověď beru jako souhlas, ptá se na jméno ona mě, tak říkám, že jsem Jack.

Jdeme na pokoj, domluvíme, že do sprchy půjde se mnou a jdem na to. Zhruba touhle dobou zjistím, že to je docela šelmička, od jejích neskutečně mrdavejch pohledů, přes pořádný líbání až po nějaký plácnutí přes zadek (i ona mě) a samozřejmě nesměl chybět nějakej její komplimentík, aby mi pohoňkala ego, což, jak je všem asi jasný, nebylo jediný pohoňkání za návštěvu.

Po sprše se vracíme na pokoj a ona se dožaduje placení předem. Vytahuju, jako skoro všichni ostatní tady, těžce vydřenou dvojku, a v tu chvíli se to začíná měnit v průser. Prej změnili ceny, jak jsou nový holky a 2k je za půl hodiny. Není v tom ani OB. Nahej s mobilem v ruce potvrzuju u operátorky, nebo s kým si to píšu na WA, a přemýšlím, jestli tahle buchta stojí za ten ojeb. Taky zjišťuju, že na ceny jsem se ptal na začátku září a ne tedy úplně nedávno, takže to je v zásadě i moje chyba a tedy akceptovatelné. Podívám se ještě jednou na holku a říkám, že s touhle se zvládnu 2x vycákat i za tu půl hodinu, tedy, že tu dvojku udělám worth it. Beru tu zkurveně drahou půl hodinu, šulín se zaraduje, holce sdělím svůj důmyslný plán, že věřím, že to s ní zvládnu 2x za půl hodinu, a jde se na věc.

Musím říct, že většinou mám problém se z orálu udělat, natož s gumou, ale holka uměla a věřil jsem tomu, že bych to teda zvládl i takhle, ale velím na šuk, protože jsem se chtěl kochat tím jejím sexy tělíčkem pod sebou. Ta holka je prostě neskutečně mrdavá. Chtěl jsem postupovat dle plánu, tj tak do 10minut první kolo, tak jí na střídačku vezmu na sebe a po chvíli cákám do gumy, přesně dle plánu.

Spokojeně si ležím, jen pohledem se kochám toho sexy těla i toho mrdavýho pohledu, občas mi dá tak nějak random pusu na rameno nebo hruď a jinak kecáme. Řekl jsem si, že vojín už měl dost odpočinku, že už bude stačit dodat jen trochu motivace, tak se k ní otočím a jdu si hrát prstama, protože sakra i tu píču měla pěknou. Nějak jsem neměl tendence to/ji dodělávat, takže když byl vojín dostatečně motivovanej, navedu ji ruku, nechám ji chvíli si hrát s šulínem v ruce a pak říkám, že jsem ready na druhý kolo. A tohle byla asi tak poslední chvíli, kdy jsem měl ještě nějak pozitivní emoce.

Holka začne s vyjebávkama jakože ve 30 minutách je pouze jeden střik, poctivě to svádí na vedení, abych nebly nasranej na ní. Ležím tam extrémně salty a různě si stěžuju, ale fakt všechno zvládá výborně outovat a zároveň mě nějak i pohoňkat ego nebo jinak držet v klidu. Manipulovat s chlapem umí taky fakt na jedničku, ta holka ovládá fakt všechny dovednosti, kterými by správná kurtizána (záměrně zvolený slovo) měla oplývat. Asi i vypadala, že by mě honila dál, péro furt v ruce, ale tenhle šok vojín, připravený na naprosto jinou situaci, nezvládl.

Chvíli jsme tak leželi, já s asi nějakou kombinací poraženeckýho a nasranýho pohledu a ona furt neskutečně mrdatelně a tuhle mrdatelnost i s nějakým zkurveným líbáním a pobíháním tam po bytě jen v rozeplý košili, si uchovala do poslední chvíle. Kdy bylo loučení vášnivý, jak kdyby to byla stará kámoška, která se mnou právě zažila 10 orgasmů po půl roce bez sexu.

Venku jsem ještě si ještě uvědomil, že to nebyla Erika, nýbrž Lola viz první odkaz, ale jak jsem na ně obě koukal najednou, tak mi to dřív prostě nedošlo.

Suma sumárum: Holka je podle mě fakt tak profi ve všech oblastech, co se v commerzMrdu můžou hodit, a fakt neskutečně mrdatelná, ale taky na Prahu drahá – 2k za 30min a 3k za hodinu je prostě pálka. Nebejt zamlčenejch ojebů s holkou a ještě omezení počtu střiků, tak bych to i já škrt za tyhle prachy asi hodnotil kladně, až takhle dobrá podle mě byla. Takhle spíš varování a , ačkoliv s holkou bych si to rád zopakoval.

https://www.tapky.info/?3805,lola-golden-privat-732-493-416-732493416

Screenshot_8-1.png Screenshot_7-0.png

4.1 7 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 listopadu, 2021 19:08

Tohle je teda úlet, to by stálo za to, aby tomu admin dal tučně podtitulek ZLATOKOPKA. Ta holka si fakt myslí, že jí má ze zlata, ne? Za tu cenu jsi neměl myslet ptákem a vykašlat se na to. Fuj. Cena úplně mimo.

K tomu všemu jsi měl nejdražší sex v životě, protože jsi za 10 minut zaplatil 2k, za co bys mohl mít i v západní Evropě na hodinu dvě luxusní holky. 😀 Chápu, že se s Tebou vášnivě loučila, když ses nechal tak vojet :-(.

16 listopadu, 2021 23:47
Reply to  JustJack

Chybu člověk udělá, ale je třeba se z ní poučit a neopakovat. 😉 PS: Ta holka je nádherná, za normální cenu bych tam hned běžel ;-).

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx