Splašky a smyšlené promo recenze

Viktorie – Studio Le Velour

Byl jsem na masáži v erotickém salonu Studio Le Velour.

Měl jsem masáž B2B s masérkou Viktorií za 2000/hodina.

Salon je v suterénu domu tedy patro -1. Salon se mi zdál prostorný. Pokoj, kam jsem byl  masérkou hned po příchodu do salonu odveden, byl velký s matrací na zemi. Společná sprcha nenabídnuta před ani pot masáži. Koupelna je prostorná, je sprchový kout byl ale hodně malý. Ani nevím jestli by se tam dala vůbec společná sprcha realizovat.

Viktorie se mi zdála ještě pevnější než na fotkách. Určitě má více než 30let. Chování měla milé a lehký úsměv taky.

Masáž jsme začali na břiše. V této mé pozici byla masáž Viktorie spíš takové nevinné a nevýrazné hlazení. Postrádal jsem takové to erotické dráždění a tedy i celkové erotické napětí. Mezi nohy masérka nezajížděla. Olej používala s rozumem. B2B bylo provedeno po tom hlazení celkem rychle nikoliv těsně před otočkou. Nicméně to nebylo něco z čeho bych byl úplně nadšený. Je to spíš takové nalehnutí na klienta, ale aspoň něco. 🙂 Celkově spíše slabší v této pozici teda. B2B pokračovalo i po otočce. Tam mi chyběl zase mezioční kontakt. I úsměv masérky se vytratil. Sice se nemračila, ale byla taková jako když zamyšlená. Pozice 69 součástí masáže nebyla. Viktorii měla takové pozice, že bych neměl ani šanci ji hladit na intimních partií. Když jsem však ležel už na zádech, tak Viktorie už B2B trochu více zintenzivěla a více po mě klouzala než když jsem ležel na břiše. Nicméně to taky nebylo, co bych mohl vyzdvihnout. No a na závěr byla provedena masáž penisu, kdy masérka seděla u mých nohou. Zakončení bylo úspěšné. Čas dodržen.

Celkově bych masáž hodnotil spíše jako takovou neutrální. Chybělo mi tam hlavně erotično, oční kontakt, erotické hravé dráždění už v poloze na břiše, zajíždění na správné místa, dýchání do ouška třeba atd.

No a jelikož jsem ji měl za 2000 za hodinu, tak bych celkově návštěvu hodnotil spíše negativně. Za takovou částku bych čekal masáž o hodně lepší. Sice jsem se dozvěděl, že masáž je nyní za 1800/hod. Nicméně si troufám tvrdit, že i za takovou cenu masáž doporučit nelze.

Hodnocení:

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx