Priváty v Praze

Roxx88

https://tapky.info/?1817,amateri-roxx88-608-431-384-608431384

608431384

Ahoj chlapi,

jak je mým dobrým zvykem, recenze předem převážně nečtu, mám rád to zjišťování. No, tak jsem sám našel Roxx88 na Amatérech. Dopisovali jsme si a slečna mi přišla rozumná, inteligentní. A teď k návštěvě.
Zpětným čtením recenzí už není překvapení, že jsem čekal venku skoro hodinu. Ale už už, každou chvilku měla přijet, jak psala cestou. Pak super domluva, žádné komplikace. Jediné, co mě zamrzelo, že jsme chtěl hodku. Čtu tady zpětně v recenzích, že na čas nekouká a někdo byl za cenu hodiny 70 minut. Tak mně pak řekla, že nestíhá a že jen 45 minut. Nešlo o peníze, ty ubrala, tam vše v pohodě. Jen jsem pak měl takový uspěchaný závěr…
A co se týče aktu. No, mě se líbí štíhlounké holky, prsa nepotřebuji a klín měla skvělý. Kouření super, při sexu úzká. Při tom řešila mobil, pak odběhla vedle. Co říci. Mně bavilo, jak byla taková jako normální holka. I s přítelkyní člověk při tom třeba normálně povídá, nebo mrkne na mobil. Prostě mě to přišlo takové kamarádské. Takže za mě i s těmi omezeními jako super.
Díky, holka.

priv.jpg

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx