Erotické masáže Praha

Barbara – Rabbit Hall

Zdravím

Tak jsem si řekl, že i já se s Vámi podělím také o mé zkušenosti. Jelikož na recenze nemám čas, tak když už jsem si jej udělal, tak se pokusím toho tady vysypat co nejvíce. 🙂

A hned první recenze bude podle mě asi na aktuálně nejlepší masérku v Praze. Ano hádáte dobře…. Jedná se o masérku Barbaru aktuálně působící v salónu Rabbit Hall. Bohužel jsem ji u princeznách nestihl, tak jsem za ní musel až do velmi hluboké králičí nory. A tam se pánové dějou věci…

Objednání bylo na pohodu. Byl jsem tam několikrát, takže objednání jsem si vyzkoušel jak přes WhatsApp Metu tak normálně telefonem. Trošku nezvyk, když Vám to zvedá nějaký mladý klučina a slyšíte hlas kluka :D. To jsem snad nikde nezažil. Borec to ale bere poctivě, zcela vážně a snaží se vyjít vstříc.

U vchodu mě nejvíce vadí, že když zazvoním, tak se z mega hlučného repráčku u domovního zvonku ozve na celou Mánesku: „Máte rezervaci!?“ Slyšet to jde jako prase. Tak asi mám, když tam zvoním omg… Každopádně jsem hned vpuštěn dovnitř a běžím dolů a zase dolů do -2 patra. Tam už otvírá Barbara v tom jejich sexy firemním župánku. Nasazuju bačkůrky a pokračuji s ní do nejbližšího pokojíku. První dojem byl takový rozpačitý. Měla takový výraz, kde byla směs překvapení, mírného otrávení a přísnosti jako nějaká domina. Jako když Vás učitelka u tabule zkouší a čeká až se vymáčknete. Tak jsem vzal podle Báry erotický mix hodinku za velmi rozumnou cenu 1600,-. Bylo znát, že holky se do pussycat moc nehrnou. Do sprchy jsem šel sám. Chyba, jak jsem se dozvěděl později. 🙂 Sprcha mi přišla v pohodě prostorná. Teď když si na to vzpomínám, tak vidím červeně. :)) Všude a opravdu všude svítí červené žárovky.

V pokojíku začínáme prvně na bříšku. Kochám se krásnou Bárou. Strašně moc mi připomíná Molly z Excelentu. Každopádně Molly už doufám znovu tancuje. Víme kde 🙂 Ve tváři je Molly hezčí, ale tělo má (když Molly jen masírovala) lepší Bára. To co Bára předvádí, když ležíte na břiše je fakt pecka. Cítil jsem se jako kdybych byl nějaká kořist, kterou olizuje (doslova) a pohrává si s ní taková lvice chystající se mne sežrat. Co se týče dotyků na správná místa si teď nevzpomínám. Omlouvám se, ale byly tam prvky, které mi utkvěly více v hlavě. Třeba jazýček dráždící ouška. Pak jsem se otočil a jízda pokračovala dále. Opravdu opravdu pořádná erotická masáž plná provokace a sexy škádlení od Báry. Dokonce jsem dostal i poloho 69, což jiní králíčci už chtějí dělat jen za příplatek. Prostě pecka. Super oddalování orgasmu a perfektní závěr. Jo a v průběhu masáže doteky povoleny. Na začátku jen pravidla nedotýkat se obličeje a nestrkat ruky do hangáru co si pamatuji. Čas dodržen přesně na minutu. Čistá masáž 60minut určitě neměla.

Takže za mě určitě spokojenost a jednoznačné doporučení. Hodnocení

Za ty peníze je Rabbit Hall s erotickým mixem bezkonkurenční. That´s all

https://tapky.info/?3594,barbara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

3.3 12 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx