Erotické masáže Praha

Emili – Infinity Spa

„Povídáním o koláči se ještě nikdo nikdy nenajedl“

staré zenové přísloví

Milá Emili,

jsi krásná.  Uváděné míry sedí a i Tvůj obličej je by potěšil nejednoho malíře portrétů. Ovšem když už hodnotím Tvůj vzhled, což vím, že je velmi neslušné takhle otevřeně, tak bych zmínil to, že pokud chceš i nadále setrvávat v kategorii „nadstandardní“, tak bych doporučil začít se cvičením. Protože na světě to funguje tak, že v průběhu času se mnoho věcí ponechaných svému osudu mění k horšímu. Ovšem nemalujme hned čerta na zeď, milovníci ženských tvarů si u Tebe přijdou rozhodně na své.

Milá Emili, jsi velmi milá – a věřím, že jsi hodná holka. Dokonce bych si tipnul, že jsi i vnímavá, proto si dovolím hovořit naprosto otevřeně, ač se to dnes také moc nenosí. Máš velmi příjemný dotek. Dotek takový, že v první chvíli, kdy jsem ucítil Tvé dlaně na svém těle, začal jsem se těšit. Začal jsem se těšit, že to bude jízda. Že skrze Tvou vnímavost se na sebe naladíme a prožijeme na chvilku tu kosmickou jiskru, která jsem doufal, že přeskočí. Nepřeskočila, to není ničí vina. Nikdy není a ani nemůže být záruka, že se tak stane. A ta tajemnost je krásná, byť svírá nejistotou. Ovšem i když jiskra nepřeskočí, tak si myslím, že součástí Tvé profese je nabídnout trochu víc, než strojové a neprocítěné klouzání. S odstupem, který se postupně spíše zvětšoval. Možná mě měla varovat Tvá slova, že svou pracovní směnu potřebuješ nějak přežít. Možná jsem Ti jenom nesedl já. Nevím. Každopádně my, co vyhledáváme tyto služby, hledáme iluzi blízkého kontaktu, hledáme iluzi jedinečnosti a sepětí. O to ses tak nějak ani nepokusila. Že bys třeba zavzdychala do ucha nebo občas propletla prsty s mými. Nebo jiné detaily, které vyvolají ten dojem, že jsi tu pro mě. A že nejsem jen jednou peněženkou s penisem v řadě, které musíš za ten den zkasírovat. Víš, vyhonit si ho umím i sám – jasně ve dvou je to tak nějak příjemnější, ale nemusí to tak být automaticky. Nestačí jenom, že jsi nahá a krásná. Protože když jsi jako by za sklem, tak to z celé věci dělá spíše trapnou záležitost než zážitek, který by člověk rád zopakoval. A to Tvůj hmat a dovednosti jsou na slušné úrovni.

Milá Emili, někteří mí kolegové úroveň masáže posuzují podle toho, co všechno viděli a kam všude si sáhli. To, že máš své hranice, naprosto respektuji. A nezkoušel jsem je překročit. To, že jsem Tvou pokladnici neviděl a ani na ni nesáhl mi zas až tolik nevadí. Zažil jsem spoustu masáží, kdy se erotično dalo krájet a mé (mnohdy nenechavé) prsty se chovaly v mezích dobrých mravů – ať už to byla Kara nebo Chloe, byly to zážitky hluboko vyryté v mojí často vynechávající paměti. Mnohem více mi vadilo, že ses mi za celou dobu nepodívala do očí, zato hodiny jsi sledovala pravidelně. Že ani na chvilku nebylo znát, že by tě masáž bavila. To je to, co se ve výsledku počítá nejvíc.

Milá Emili, možná jsme si jen nesedli. V pořádku, kosmická jiskra má svou vlastní vůli. Spíše mám pocit, že jsi zabloudila do hájemství, kde se necítíš dobře. Zvaž to prosím dobře. Protože tahle práce si žádá o člověka trochu více, než se jen svléknout a (byť ve Tvém případě velmi dovedně) roztírat olej a mechanicky provádět nějaké pohyby, kterým sama nevěříš.

Emili, nakonec bych Ti měl dát nějaké hodnocení. Nerad hodnotím – je to neutrální smajlík. Možná jeden koutek mu jde dolů – ale to nemyslím zle. Jsi mi velmi sympatická, jen bohužel se to nepotkalo. A upřímně vážně pochybuji, že se ještě někdy potkáme.

S láskou

Tvůj

Dark Moon

https://www.tapky.info/?3764,emili-infinity-spa-603-373-881-603373881

emili_021.jpg

4.4 13 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 listopadu, 2021 17:02

Tesat do kamene, ten popis mi připomněl taky některé zážitky …
byt mi to nemusí někteří věřit tak historicky moje nej masérka (která bohužel již nepracuje 🙁) mi napoprvé neukázala spodek a sáhnout na sebe nechala velmi málo, a technicky by první návštěva spadala s odřenýma ušima do prumeru ale postupně při opaccich jsme to dost výrazně posunuli 😂
Ale atmosféra, napětí a přístup byl super.

Last edited 2 let před by Peters32
9 listopadu, 2021 18:52

Tak tak. Vyhonit si ho umíme i sami a zadara a bez něčího kyselého xichtu! 😀
Krásná recenze, ale Emilce jsi asi večer nevylepšil… To je přesně ten případ holky, která by měla zvážit, jestli ta „kasa v Kauflandu“ nebude pro ní lepší. Já aspoň vím, kam nechodit. Tedy spíš za kým tam nechodit, protože tam vím, za kým chodit. 😀 Jak říkal kolega, do kamene tesat. Pro mě je masáž bez eroatmosféry a bez toho pocitu (a třeba i dobře hraného), že ta holka je tu tu hodinku jen pro mne a že se to i jí líbí, protože jsem taky trochu „masér“ a snažím se to trochu oplatit, spíš opruz, kterej mi nevylepší náladu a spíš jí zhorší. Jiskrám a sympatiím sice neporučíme, nicméně za něco platíme…. Dík za 18 stovek! 😀

9 listopadu, 2021 19:06
Reply to  Aladar

bohužel tyhle holky budou pořád a nechci rovnou tvrdit že to je určitě ta Emily protože jsem za ni nebyl … – mám mít poker face za kasou za pár drobných nebo stejný výraz za slušný prachy, s tím že na ně lidi chmataj se některý ty holky rychle srovnaj navíc se to dá fakt omezit, když maserka chce 😀
některý holky to berou v podstatě v principu správně že poskytují profi službu a chlapy dovedou k vyvrcholení, jenže jim nedochází třeba že o sterilní zážitek byt třeba technicky ne tak špatnej uplně nestojíme (nechci mluvit za všechny )

Last edited 2 let před by Peters32
9 listopadu, 2021 19:01

Jedna z nejlepších recenzí, jakou jsem tady četl a ukradnu si slovo „iluze“ to je to správné slovo popisující to, za čím tam asi většina z nás chodí. Mám podobnou, i když ne až tak špatnou zkušenost, šel jsem ze salonu s pocitem trochu jako po rozchodu s krásnou ženou po krátké nefungující známosti, to už fakt raději si dát klasickou masáž zad a doma si následně vyhonit 😆

9 listopadu, 2021 22:14

od přestupu z Relax pointu se očividně nic nezměnilo 🥲

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx