Erotické masáže Praha

Adriana -Angels masaze

Adriana

Nechaval jsem si čas napsat tuto recenzi.. Napsat ji s chladnou hlavou…

Byl to dárek, tak tímto za něj děkuji..

Přemýšlím jak začít, ale začnu jak to bylo.Domluva objednani v pohodě.. Rychle zareagovali….Byl jsem zde na cas asi 5min předem říkám si pohoda, to bude akorát… Zvonim a do zvonku je mi řečeno že musím chvilku počkat… Mezitím odešli dva zákazníci.. Tak zvonim podruhé a nic.. Říkám si doprdele či to má jako známenat?? Logistika moc nefunguje.. Zvonim po treti a že pry mám počkat 10min..ze sem objednán na později… Říkám si v duchu že ne.. Už jsem chtěl odejít, a srat na to.. Ale říkám si dárek je to, tak to zkousnu.Vydrzel jsem, a konečně jsem vyběhl schody, kde čekala už Adriana.. Přivítání tak normální, měla na sobě župan a pod ním byly vidět krásné 4-5:)) hezké spodní prádlo na sobě.Hlavoi mi proběhli že snad odpustím i to čekání:)). Odvedla mě na pokoj ať si dám sprchu, že za chvilku přijde.. Po sprše jsem si lehl na matracku,prostředí příjemné, hezké, romantické.. Přišla na pokoj, a odhodila zupan, efekt wau hezky jsem si ji prohledl.. Pro hornaka super, břicho slabsi..Lehl jsem si na bricho, a začala masírovat zada,spise hladit,ale tak prijemne, chválím za teply olej, vzala to i přes zadek, to bylo spíše takové patlani, ale jako pohlazení na těch místech fajn.. Po te si na mě lehla jezdila těmi prsy po zadku a po celých zádech az k hlavě. A já koukal přitom do zrcadla.. Komunikace, taková nemastná neslana… Spise povinne pracovní:)) trvalo cca 25min..Pote si mě otočila na záda, a to bylo celé nejpříjemnější, vzala na sebe hodně oleje , a sedla si na mě a masirovala hrudník a já ji oplacel to samé.. Prostě povinnost pro hornaka.. Poté se klouzala bylo to příjemné.. Pak se otočila jako na 69 sedla si na mě a zacala si s ním hrat… Taková normalni akce.Chtela abych se brzo udělal :))ale já to oddaloval..v tomto salonu je jen 1xvyvrcholeni… Poté si lehla na mě a pipkou si lehla na mého ptáka.. Trochu (bylo strniště:), ale dalo se to).. Mezitím jsem ji masiroval tu její buchtičku)), ale žádná odezva..strojove naučené… Poté se otočila a říká uz ti zbýva jen 5minut..rikam ještě čas:)) tak seděla na mne a hladila, alepak to dorazila tím že řekla 2minuty abych to pry, stihl.. Tím to celé zabila :(… Ale mě neodradila,a vše jsme nakonec stihli…ale atmosféra nájednou úplně na bode mrazu..

Co říci závěrem??

Komunikace 5/10, třeba jsem ji nesedl…

Vzhled 8/10

Logistika -asi ten den byl velký naval a holky nestíhaly

Atmosféra 6/10

Náboj Akce -6/10

Masaz, stridaly se úseky nudy, ale pak zase fajn.. Masáž nebyla špatná, ale asi jsem moc náročnej:))))

Je jasné ,že holky to dělají kvůli penězům.Ale myslím si , že trochu více empatie by si zasloužil každý klient, ktery se svěří do vašich rukou..

https://www.tapky.info/?3754,adriana-angels-masaze-778-896-288-778896288

Adriana_velka_32.jpg

3.9 12 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 listopadu, 2021 16:34

Angels a empatický maserky moc nejde k sobe ale cest vyjimkám. ovsem hledat tam v jejich mančaftu fakt dobrou masérku je spíš pro dobrodruhy 😁

Last edited 2 let před by Peters32
8 listopadu, 2021 18:28

V Angels jsou celkem dobrý jen Edita a Míša, ostatní dobrý radši utekly jinam, nebo skončily (Sabrina, Stefanie, Aneta, Nicol, Larisa…). Ostatní nic moc, ale dlouho jsem tam nebyl, tak nevím, jak je to u těch nových.
Tahle buchta, pokud se nepletu, prošla přes Luxury, Matahari, Excelent a nevím co ještě a teď je celkem dlouho tady, taková klasická cestovatelka, která na žádném salonu nevydrží.
😉

Last edited 2 let před by alex_murphy
9 listopadu, 2021 07:13

Dle recenze se nechala dole pohladit. Už to je podle mě v Angels úspěch. Z mé blahé paměti, před lety, když jsem tam byl, tak to bylo striktně bez doteků pod pás.

9 listopadu, 2021 07:36

Ty vole do takového salonu jen zadarmo 😀 nevím jak to vidí ostatní, ale podle mě jde malá část sumy za erotickou masáž na herecký výkon od masérky, díky kterému si připadáte, že jste u ní vítán, v lepších případech možná až žádaný 🙂

j
10 listopadu, 2021 18:40

Super, dík za poctivou recku 😉

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx