Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Po rozpačité první zkušenosti se Studiem Le Velour jsem další návštěvu neplánoval, přinejmenším ne tak brzy, ale situace se vyvinula jinak. Od salonu mi přišla reklamní SMS, na kterou jsem odpověděl a po krátké komunikaci mě majitelka salonu Jenny pozvala na masáž přímo od ní. Takovou nabídku těžko šlo odmítnout, takže po týdnu opět vyrážím na Náměstí Jiřího z Poděbrad.

Jenny v té době ještě nebyla na stránkách salonu, pouze tam bylo uvedeno, že provádí BDSM masáže. Měl jsem trochu strach, že hned po vstupu schytám ránu bičíkem od dominy oblečené v latexu, ale místo toho mi otevřelo milé usměvavé stvoření ve spodním prádle (zřejmě uvítací dress code salonu ). Byl jsem zaveden na jiný pokoj než minule, hlavně v něm bylo mnohem více světla, takže při masáži bylo vše dobře vidět (a že bylo vidět opravdu vše ). Společná sprcha nabídnuta, ale šel jsem sám, ani nevím proč, snad jsem cítil, že masáž bude stát za to a že tedy bude lepší si vše nechat „na potom“.

Po návratu na pokoj milé překvapení, když mi Jenny předvedla takový menší striptýzek. Jenny je vyšší dívka ženských tvarů, prsa má umělá, což normálně moc nemusím, ale tady mi to ani nevadilo. V klíně má vyholený proužek, to se u masérek skoro nevidí, ale k její postavě se to skvěle hodí. Nabízelo by se označení MILFka, ale do toho mi úplně nepasuje její nevinně vypadající obličejík s blonďatými vlasy, spletenými do copu. Úvod masáže byl velmi netradiční protože po několika minutách (!) mi Jenny řekla, ať se otočím na záda, že takhle ji to nebaví a že na mě potřebuje vidět. Následovala masáž, kde nechybělo snad nic a kdyby toho bylo víc, tak už by to nebyla masáž . Žádné masírování ze strany, prakticky neustále tělo na tělo, vybízení k dotekům, různé pozice, peprné výrazy, ale taky mazlení, tulení, hlazení. Po celou dobu jsme spolu mluvili, jednak o průběhu masáže, ale probrali jsme i spoustu věcí okolo, což bylo o to příjemnější, že Jenny je inteligentní žena s velice kultivovaným vyjadřováním.

Navzdory tomu všemu menší problémy s vyvrcholením, ale Jenny k tomu přistoupila velmi pozitivně, povzbuzovala mě, uklidňovala ať neřeším čas, navrhovala nové pozice, popř. zaujímala polohy podle mého přání, takže jsme úspěšně dospěli do cíle. Po masáži, jejíž čistý čas byl lehce překročen, pokračoval příjemný pokec nejen v koupelně (kde jsme se ale vzhledem k velikosti sprchového koutu umyli každý sám), ale ještě i potom na pokoji, takže jsem v salonu nakonec strávil skoro hodinu a půl. Přesto placeno jen 1800 za hodinové Body to body.

Myslím, že tady není moc co dodávat, Jenny je krásná a příjemná dáma, která v sobě skrývá jakýsi ďábelský mix nevinnosti a perverze. Masáž je plná tělesného i vizuálního kontaktu, přičemž vše probíhá jaksi „interaktivně“, kdy Jenny se nejen pozitivně staví k vyřčeným přáním, ale sama umí vycítit i ta nevyřčená. Zážitek nezapomenutelný, doporučení jednoznačné a smajlík ze všech nejsmajlíkovatější.

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

jen.jpg

3.6 10 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 listopadu, 2021 22:08

Tohle se mi líbí. Po špatné zkušenosti s Viktorií to vzala do rukou paní majitelka a výsledek je, Tvůj úžasný zážitek a skvělá reklama pro salon. Ještě by sem Jenny mohla do diskuze dát kód pro objednávku tohoto zážitku, něco jako „TOHLE CHCI“. Myslím, že se brzy stavím. 😉

StudioLeVelour
10 listopadu, 2021 22:21
Reply to  LanceArmstrong

Zdravím, kód je „Dobrý den, rád bych se objednal na 60 min Body to body k Jenny. Děkuji!“
A zážitek v kapse. 🙂
J.

Last edited 2 let před by StudioLeVelour
11 listopadu, 2021 15:32
Reply to  StudioLeVelour

Myslím, že se taky stavím😁

14 listopadu, 2021 22:03
Reply to  Darkmoon

Já už jsem byl, recenze bude a podle mě to za to stojí. 😉

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx