Erotické masáže Praha

Rosy – Nirvana masaze

Rosy nekdy Roza.

https://www.tapky.info/?3747,rosy-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

Volba maserky byla ten den ciste o nahode. Libila se mi na fotkach s sel jsem. Navsteva necele 2 tydny stara.

Salon netreba dlouze predstavovat. U me byla domluva vzdy na 1. Otevreno do 1min. Sprchy na pokojich. Zajimava atmosfera. Bez zrcadel. Pokoj se zdal byt dokonce dezinfikovan nedavno ozonem. Dokonce byl generator O3 na pokoji. Plusove body. Vsude cisto.

K Rosy. Drobna hubena holka. Ne vychrtla. Nejake kg na vic mozna bude. Vekove mozna plus 1-2roky, neodhadnu. Takova hezla drobna ochotna lolitka. Z pocatku pusobila trosku odtazite. Puvodem je asi z vychodu. V obliceji se mi moc libila. Ten kukuc! Na fotkach mozna pusobi “drsnym” dojmem. Neni tomu tak. Asi to dela ta rtenka. Prsa mezi 1-2 a na jejim hrudniku vzhledem k telu vypadaly docela dobre. Zadecek mozna o cislo vetsi nez na fotkach. Ale to mi vubec nevadilo. Bylo co hladit a byl hezky pevny. Byla moc mila a se vsim pomahala. Uvodni sprchu jsem odmitnul (abych ji neodradil(spechal jsem) a do druhe me vlastne odvedla, ze jdeme spolu.

Masaz jsem bral 1h, placeno pri uvitani dle ceniku. Samotna byla byla v kolejich samotneho salonu. Na zadech klidna a uvolnujici, obcas se i nekde pritlaci. Masirovala snad vsim a obcas prokovala pohledem nebo tulenim. Pro me takove kove male GFE. Spolecnik dole byl moc potesen 🙂 Otocka, masaz. Trosku povadnul, ale atmoska dobra. Obcas par vet. Pro me hezke oddalani konce. Pak to nabralo polosuxualni imitaci a konec se blizil. Kor “ke konci”, kdyz byla v poloze “na konicka” a skoro to vypadalo ze spolecnik pujde na navstevu. Kdyz se na me nekolikrat podivala, usmala se, jemne vzdychla a nejadnou jsem na ni dole prsknul. Bylo to necekane intenzivni. Mela spravny tlak a rychlost v ruce. Asi to necekala 😀 Meli jsme pry jeste vic jak 10min. Pak se pritulila, hladila me a povidali jsme si o vsem moznem. Cestinu ma dobrou a stale se ji uci.

Negativa? Zpocatku jsem si rikal, ze se ji asi nelibim. Dojem po sprse nastesti presel, kdyz se ji asi zlepsila nalada. Pri masazi mi chybelo zrcadlo. Obcas me zajimalo, co se mnou vyvadi. Jak byla mensi, tak jsem chtel nakoulnout na tu gymnastiku 😀

Odhadoval jsem prumery zazitek (3z5). Dostal jsem 4z5.

F0E0BDDF-E5B7-4677-AC1A-7DD196DB6DA5-1.jpeg 7B686757-B1E6-4F61-BEF6-5231EEDB1D83-0.jpeg

3.8 12 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx