Erotické masáže Praha

Anet – Nirvana

Ahoj komunito,

Jak začít, předem se omlouvám, že píšu až nyní nějakou recenzi. Byl jsem a jsem stále tak zahlcený v práci, nemocný a pak zase měl jiné výdaje tak jsem si moc masáží neužíval, jen pár thajských. Každopádně jsem sledoval alespoň komentoval co se tady zajímavého šustne.

Tak pěkně popořádku, objednání do salonu proběhlo last minute  asi 1,5h předem přes WhatApp. Možná moje chyba? Jaké máte zkušenosti Vy s tímto salonem?

Nabídka salonu byla nejdříve na tři masérky a já volím masérku Rosy/Rosa. Zbylé masérky mě nezaujali dle jejich parametrů výška/váha. Bohužel po cestě od operátorky se dozvídám, jestli nemohu přijít o 15 min. dříve, že musí masérka Rosy/Rosa odejít. Takže by mě zkrátili masáž a nabídli mi slevu. To odmítám. Operátorka se nenechá odradit, že přijdu příště  a alternativně nabízí jiné další dvě masérky, které na začátku nenabídla.

MOJE VOLBA:

ANET výška 165 cm /váha 51 cm / 3 prsa  věk 27 let  vlasy vlnité blond

MASÁŽ:

B2B  60 MIN. CENA 1800 Kč

Příchod do salonu asi o 5 min. dřív před termínem. Zvoním na zvonek, salon je jasně viditelný. Takže kolemjdoucí koukají …

Asi do půl minuty jsem uvnitř. Vítá mě přímo masérka Anet. V obličeji celkem hezká holka, typické východní rysy a větší nos.

Tak na ní koukám, zve mě dál, otáčí se a přichází menší šok, týýýý jo ty máš teda prdel. Ne bohužel v tom pozitivní slova smyslu, ty určitě nemáš 51 kg. Mno nic přemýšlel jsem o otočce a tak dlouho jsem na masáži nebyl, že jsem se těšil a Anet působila mile, že jsem si řekl že jí dám šanci. Chce peníze předem dávám jí 2000 Kč. Pokračujeme do útrob salonu ve kterém je tma a jsou tam barevné červené nebo zelené ledky po zdech jsou dlouhé bambusové tyče. Působí to pěkně.  Anet mě bere do úplně zadního pokoje vlevo , kde jsou ještě asi 3 schody dolů do prostorného pokoje. Přichází další facka…. odér z odpadů, ach jo…mno nic masérka nabízí společnou sprchu, která je přímo na pokoji. Normálně bych do toho s ní šel, jenom jsem potřeboval vstřebal celou situaci tak odmítám a jdu do sprchy sám. Vcelku prostorný moderní sprchový kout se sklem. Nabídka asi 4-5 druhů drogerie…

Po sprše vylézám a smrad je pryč. Anet pouští hudbu…Odkrývá své tělo a je vše vidět. Musím říct, že má tak min. 10 kg navíc možná i víc. Břicho, stehna a zadek je nejvíc vidět změna, takže fota jsou hooodně staršího data nebo fake. Jediné co na má pravdivé tak to jsou ty blond vlnité vlasy. Co si to tom myslíte? Je to pojeb za mě…co teď….oba nazí, mno nic zavřu oči a lehám na břicho na matraci. Přichází první letmé doteky na nohy, hladí příjemnými lehkými šimrajícími tahy. Což se mi docela líbí….přichází pak další fáze kdy začne používat gel a masíruje. Používá i lokty a celkově musím říct, že zkušenosti s masáží má. Napatlá své tělo a začíná B2B. Klouže se po mě, není to nepříjemné ale bohužel ani vzrušující. Fouká do ouška a používá další ero techniky. Přichází v celku brzo otočka na záda, trošku se diví, že mě ještě nestojí, tak přitvrzuje. Já si pohrávám s jejíma 3jkama, ty souhlasí možná jsou ještě větší. Tak nějak asi vyrostlo vše )))) jsou měkčí mírně povislé, ale nic tak hrozného. Prsa má opravdu hezká a ten kdo je horňák tak si určitě přijde na své. Opět začíná B2B začíná olizovat i uši….atd. Fakt musím říct, že se hodně snaží….mění polohy, střídá nohy, tře se aj. Chvilkama cítím, že můj penis se prokrvuje, ale do full erekce to daleko. Lísá se, líbá mě všude možně, co neblíže, ale bohužel cítím cigaretový kouř z jejích úst. Pro mě jako pro nekuřáka to bohužel má zase zpomalující efekt a nějak nemám touhu se přidat. Anet zkouší dál různé imitace sexu jakože na koníčka, kdy sedí kousek vedle a drží péro rukou a honí. Nejdříve zepředu a pak zezadu kdy se natahuje na polohu 69. Moc tam dole nevidím…ale nějak asi ani nechci. Tak pak začíná několika tahy znovu a zády ke mně zase imituje sex. Zvýší intenzitu, přidává hlasitý projev hekání a já tak polo erekci slušně stříkám. Ona je asi sama ráda, že to dala. Přichází otření a tulení. Chce se líbat, já nechci. Tak jen takové letmé pusinky jí vracím. Za začátku jsme se domluvili, že sprchu společnou budu chtít na konci. Navrhuje ať tam jdeme kde se vzájemně hezky umyjeme, tady vidím i její spodní ozdobu. Je tam mírně ochlupená, ale ne tak že by to byl bobr ale ani ne tak, že by to škrábalo. Anet se pěkně kroutí a nastavuje zadek, přikrčuje se v předklonu a opírá o zeď. To je mi líbí a kdyby mě takhle na začátku vyrajcovala a nebyla fanouškem nikotinu možná bych se vzrušil víc. Při odchodu vrací 200 Kč. Celá masáž akce door to door trvala 1:10.

Co říct závěrem…  Mám smíšené pocity a spíš cítím zklamání. Masérku Anet, která je z Oděsy mluvící slušně česky a výborně anglicky mohu doporučit tomu komu nevadí oplácanější holky, dostanete jistě skvělý erotický zážitek a užijete se příjemnou masáž. Rozhodně to není ledová dáma. Pro lidi jako já co preferují hubené holky bych doporučil se jí vyhnout…Pro salon bych doporučil více aktuálních fotek masérek, pravdivé informace o výšce a váze masérek, pořešte trošku ty odpady a jistě můžete s tímto přístupem patřit do TOP5 v Praze.

Hodnocení:  1 nejhorší 10 nejlepší

Salón 9

Prostředí 7

Masáž 7

Masérka Anet:

Vlasy 8

Obličej 7

Prsa 9

Zadek 2

Vagína 5 ( hodnoceno pouze vizuálně ve sprše)

Oholení těla 8

Vůně a kůže 3

Erotický zážitek 3

HE 3

https://www.tapky.info/?3794,annet-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

AN3-2.JPG AN1-0.JPG AN2-1.JPG

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx