Erotické masáže Praha

Adél – Luxury

Ach ty zrzky.. Aladáre Aladáre, jak jsi starej, tak jsi blbej. A nejmladší nejsi…

Nenechte se zmást pesimistickým úvodem, který nehodlám rozebírat, je to poněkud osobní, další pokračování bude optimistické a kladné. Zrzky, to je tak trochu má úchylka a pokud mají dlouhé a trošku nakudrnatělé vlasy, tak neznám bratra. Ještě, že žádného nemám. doufám..

Adél jsem si vyhlédl okamžitě po jejím nástupu do salónu a konečně se naskytla příležitost přetavit myšlenky do podoby hmotné. Objednání a vše okolo OK, čekání na chodníku minimální a při otevření dveří LEK! Na první dobrou jsem si myslel, že ty dveře mi otevřela kolegyně z bývalé práce (ne, s tou jsem téměř nic neměl), prostě neuvěřitelná podoba, ale když jsem zjistil, že to není ona, dostavil se velice kladný první dojem. Adél je hezká vysoká štíhlá holka s vyvinutými plícemi, prostě můj typ. Navíc už při zouvání nastal pokec jak s kámoškou, co znáte 10 let a více. Takhle to mám rád. Uvařila mi čaj na rozehřátí a šlo se do sprchy. Kout tam mají trochu těsný, takže sprcha byla hezky kontaktní a tak to mám taky rád. Vleže na břiše zase taková omatlávací klasika, ale dobrá. Trvalo to sice trochu déle, ale bylo to vyváženo starostlivou péčí o mého tvrdnoucího kamaráda a skvělou masáží nohou. Po otočce na mne nalehla s energií hurikánu, až mi tím bítůbíčkem na svetru na břiše a hrudi dredy vyrobila. Doma jsem to pak musel ostříhat, protože rozplést to nešlo.. 😀 Hrudník má naprosto excelentní, pánové z Horňácka musí nad, nebo spíše pod ním, slintat slastí a já jsem se k nim připojil. Jestli to je příroda, tak megapotlesk. Následovala poloha 69 a já jsem se přesunul do Dolňácka, kde jsem také jako doma. Dovnitř nee, ale jinak povolen a vítán styl volný, ten kov tam být nemusel, ale budiž. Kamarád se hned seznámil s novou nejlepší kamarádkou a plivnul na ní snad během minuty. Ani to nevadilo, následovalo přilehnutí, mazlení a zajímavý pokec o životě a tak podobně. Následovala sprcha po, a kdyby byla tak o minutu delší, kamarád by do deště asi plivl podruhé. Nestalo se, ale to nevadí, spokojenost maximální. Tak to mám rád.

Adél tu má dvě průměrné recenze, tak tedy přidávám jednu nadprůměrnou. Asi už jsem zažil technicky lepší masáže, ale tady byla technika smetena tím jejím příjemným kamarádským stylem, a to se taky počítá.

Opáčko-jisté, doporučení-ANO.

🙂

http://www.tapky.info/?3672,adel-masaze-luxury-605-958-304-605958304

Adel.JPG

4.3 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 října, 2021 16:20

Já ji v podstatě nerozporuji velký faktor pro chlapa vzhled a sympatie a samozřejmě nelze opomenout aktuální rozpoložení slečny pak taky pořád byla v ‚ucebnim‘ procesu, ale ne že by nevěděla co dělat 😁na mne moc profi přístup ale v zásadě jsem si nestěžoval 🙂, každému se líbí něco trochu jiného.
Potvrzují že pokec s kámoškou super ale na mne už moc a to nemohu říct že jsem ji v tom podporoval. 😁

Last edited 2 let před by Peters32
20 října, 2021 22:33
Reply to  Aladar

Kerol se od ní může upovidanost učit je ale pravda že v důležitých chvílích přestala 😂

20 října, 2021 23:35
Reply to  Peters32

To sedi. Jsem skoro zapomnel, proc jsem tam sel 😀

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx