Erotické masáže Praha

Naty – Masáže Royal

Dlouho jsem čerpal ze zdejších recenzí, tak jsem si říkal, že taky něčím přispěji. Hlavně když je tady možnost i něco vyhrát :D.

Recenze je na slečnu Naty z podniku Royal. Rezervace den předem přes WhatsApp. Domluva byla rychlá a bez problémů. V den D jsem přišel asi o 2-3 minut dříve. Zazvonil jsem a za pár vteřin jsem byl vpuštěn dovnitř. Podnik se nachází v přízemí. Byl jsem zde zatím 2x, ale ještě jsem nenarazil na žádného jiného zákazníka. V podniku se nachází asi 2-3 pokoje. Koupelna je umístěna na chodbě a je dost malá. „Naštěstí“ jsem menšího vzrůstu, takže mi to až tak nevadilo. To je taky jeden z hlavních důvodů, proč vyhledávám pouze masérky drobnější postavy 😊.

Naty je roztomilá a hezká Ukrajinka. Fotky jsou její a její parametry (výška 155, váha 45, prsa 1) taky sedí. Akorát se mi přiznala, že její 23 a nikoli 19, jak je uvedeno na webu. Naty mluví česky poměrně slušně, takže není problém se domluvit. Je veselá a hodně ráda mluví. Sprcha před nebyla nabídnuta, sprcha po už ano. Objednal jsem 60minutovou Nuru masáž. Čas na břiše trval asi 20minut. Ze začátku mi promasírovala záda, pak ruce až po prstech a dále stehna, lýtka, a dokonce i konečky prstů a chodidla. Někomu by to mohl připadat zbytečné, mně to až tak nevadilo. Poté začalo intenzivnější B2B, kdy občas zajížděla i na ty příjemnější místa. Co mi trochu vadilo bylo to, že z jejího dechu byl cítit cigarety. Měla žvýkačku, ale úplně se to neskrylo. Pak přišla otočka, kdy jsem si ji mohl konečně pořádně prohlédnout a taky prohmatat. Naty se dotykům nebrání. Tam dole jsem to moc nezkoušel, jen občasné pohlazení. I zde bylo velmi intenzivní B2B. Bohužel i když bylo vidět, že se snažila, tak můj penis nereagoval, tak jak bych si přál. Tohle, ale není její chyba. Dlouhodobě mám problém s libidem, v kuse ztrácím soustředění a duchem jsem stále někde mimo. Poprosil jsem ji o svou oblíbenou polohu a vyhověla mi. Konečně se mi povedlo se dostat do správné rozpoložení a dokončit to. Chvilku jsme jen leželi a povídali si. Naty se u toho hezky tulila. Poté nabídnuta společná sprcha a moc rád jsem přijmul. Hezky mi umyla téměř každý koutek těla. Když mi umývala nohy, tak si dokonce klekla. Musím přiznat, že to byl velmi erotické, a dokonce i můj náročný kamarád se opět probudil k životu :D.

Čas dodržen, byl jsem venku po 63 minutách. Můžu doporučit všem, kdo je na drobnější a roztomilé slečny. Opakovat zřejmě nebudu, jelikož Royal neskutečně zdražili (1h Nuru z 2000 ->  2400 Kč….) . Rád bych se k Naty vrátil, ale ne za tuto cenovou politiku…

Celkové hodnocení:

https://tapky.info/?3438,naty-masaze-royal-608-108-842-608108842

Btw. Budu moc rád za doporučení podobné slečny jako je Naty nebo Klára z Rabbitu 😊.

img_7632.jpg

4 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx