Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

U svojí první recenze jsem chtěl být originální a popsat návštěvu u Kiry z Rabbit Hallu, které se zatím recenzenti nějak vyhýbali, ale mezitím mě Alex Murphy předběhl, takže vavříny patří jemu. Ale byl to moc povedený zážitek, a tak se smířím i se stříbrnou medailí.

Rabbit Hall neboli Králíkárnu tady znají všichni, tak popisovat ji je úplně zbytečné. Jen mám dojem, že její věhlas začíná mít negativní dopad na její provozní logistiku. Dnes jsem musel trošku kličkovat, abych se u dveří v Mánesovce nesrazil s kolegou, který šel evidentně stejným směrem a posledně jsem se zase probíjel přes čtyři sousedy vášnivě diskutující o aktuální politické situaci ve vchodových dveřích. Dalším evergreenem je jediná sprcha na chodbě a pak musím konstatovat, že od října je v místnostech dopoledne trochu kosa. Což o to, já tam jsem jen chvíli a ještě celý nažhavený, ale slečnám musí být zima a místní odborová organizace by si to měla nějak pořešit. Tyhle drobnosti trošku kazí, jinak pro mě skvělý celkový dojem z RH. Webové stránky, objednání web/mobil, komunikace, občerstvení a hlavně dívky na jedničku. Tak to tak úvodem.

A teď k tomu hlavnímu. Kira mě na webu zaujala svými fotkami a tím, že je blondýnka, protože pro ty mám zvláštní slabost. Nenechal jsem se odradit tím, že nedělá pussycat ani většinu extras, a dobře jsem udělal. Objednal jsem se na 90 minut, body-to-body, nic dalšího, cena 2 400 Kč.

Kira si mě převzala ve dveřích v mínus dvojce, decentní líbačka a od začátku byl moc milá, velmi zdvořilá a komunikativní s nakažlivou dobrou náladou. Dostal jsem papučky a šlo se na věc. Pro úplnost dodávám, že sprcha nabídnuta před i po, využity obě, jak je v RH ta sprcha maličká, tak je to takové mile kontaktní😊. Nápoj nabídnut, využita kola, byl jsem autem. Nesnažte se Kiru opít, alkohol nepije 😊.

Kira se mi od začátku moc líbila, má krásnou vysportovanou postavu, menší, ale moc pěkná prsa s většími bradavkami a kouzelný pevný zadeček.

Výška:163 cm,

Váha: 50 kg,

Prsa: 2 (a moc pěkná😊),

Věk: 21.

Vše sedí, fotky odpovídají.

Kira je z Ukrajiny, konkrétně z Oděsy, ale v Čechách žije už několik let a tak mluví velmi dobře česky a moc pěkně se s ní povídá. Podle mě je to chytrá holka. Na začátku byla roztomile zvědavá😊.

Po sprše se jde na futon, Kira mě potřela rozehřátým olejem a upravila si mě tak, aby mohla do mé „intimní zóny“ a pak začala opravdu velká jízda. Body to body v jejím pojetí je velká show. Začíná to nenápadně drobným škrábáním a ruční masáží, od začátku se ale také věnuje těm správným místům. Masíruje skutečně celým tělem. Někdy je to až neuvěřitelná akrobacie, ale ne samoúčelná, vždy je to moc příjemné. Nádherně se přitom ukazuje v zrcadle. Obličejem zajíždí až těsně k obličeji, krásně vzdychá. Ruce a nebo koleno už ve fázi na břiše hodně často tam, kde to ocením. Dlouhá pasáž, jak tu někdo psal, prdelka na prdel. Dlouhá a kreativní imitace přirážení. Bylo těžké se neudělat hned ve fázi na břiše. Z legrace jsem jí na konci ptal, jestli nedělala gymnastiku a prý ne, jen cvičí.

Otočka na záda asi v polovině času a pak nastává ještě lepší část masáže, kdy si ho vezme do ruky, krásně ho masíruje a v pozici tváří v tvář imituje soulož. Je to kreativní a je to vzrušující. Kira má při tom krásný hlasový projev. Pevně jí držím za štíhlý zadeček. Silou vůle to prodlužuji, jak se dá. Je to dokonalé. Má to velké finále.

Po akci a otření si chvíli povídáme a pak se zase mazlíme. Hraju si s jejími krásnými prsy a Kiře se to líbí. Pak si mi sedne mezi nohy a jede druhé kolo masáže lingamu. Možná až dost oleje, ale dělá to moc dobře, hraje si s penisem i okolím a její snaha je odměněna zaslouženým úspěchem. Máme ještě trochu času a tak ji ještě trochu namasíruji. Snad se jí to líbí. Na ten její zadeček bych se mohl dívat pořád😊.

No a už je opravdu čas jít do sprchy. 90 minut využito na maximum.

Jak to celé zhodnotit:

Masáž: skvělá, asi nejlepší body to body plus lingam, co jsem kdy zažil, nasazení na 100%, užil jsem si každou minutu, 10/10

Komunikace a přístup: sorry jako, ale za mě asi tak 15/10, moc mi to sedělo a hloupě se usmívám ještě třetí den po masáži. Díky Kiro, super zážitek.

Doporučení: ne, fakt za Kirou nechoďte, chci ji mít jen pro sebe😊. Ale vážně, myslím, že každý, kdo není úplný pitomec, musí zažít s Kirou krásný zážitek.

Opakování: Otázka nezní, jestli opakování ano nebo ne, ale kdy je příští volný termín 😊.

Pro notorické chmatáky, respektoval jsem, že některé věci jsou prostě tabu, ale stejně jsem si to krásně užil, tyhle omezení jsou víc než vykompenzovány přístupem a kreativitou.

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

PS: jak to tu píšu prvně, tak doufám, že mám správné smajlíky:-).

Lilu_Profi4-1.jpg Kira4-0.jpg

4.5 17 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 října, 2021 21:06

jen věřme že ji to vydrží 🙂 jsou jak masérky které jsou část kariéry super ale posléze začnou vadnout a samozřejmě je i pár holek co dokáží držet laťku neustále 🙂 , snad se Kira zařadí mezi ně.
Záleží na více věcech ale co si budeme povídat samozřejmě velký faktor je kolik času a dnů v týdnu tráví na salonu, takže snad to nepřepálí 🙂

Last edited 2 let před by Peters32
18 října, 2021 19:50
Reply to  Charlie Crews

na to bacha at se toho nestane závislost na jedné masérce 😀 , měl jsem takový období kdy se mi jedna dostala pod kůži a topil jsem ji dokolečka pořád , chce to mít diverzitu top masérek a trošku to točit 😀

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx