Priváty v Praze

Bailey – Privat Prague

Bailey
Věk: 20
Výška: 158 cm
Váha: 43 kg
Prsa: 2
Vlasy: hnědé
Oči: hnědé

https://www.tapky.info/?2832,bailey-privat-prague-732-333-183-732333183
Placeno 2000 Kč / hod + 500 Kč OB

Bailey je nádherná štíhlá drobná holčina s asijskými rysy a postavou modelky. Váha sedí, věk odhaduji min.25.

Má krásný prsa, sice menší 2 ale s dokonalým tvarem, akorát do ruky a drobný malý zadeček, žádný tuk na ní nenajdete. Koukal jsem jak péro, takhle hezkou holku jsem v rukách ještě neměl. Hezky voní …

Po osprchování a úvodním pokecu se ke mě krásně přitulila, a pustila se do OB, který se mi moc líbil, na moji žádost to bylo takové něžné a pomalé dráždění. Ruce nepoužívá, strčila si ho docela hluboko a dráždila mě jazykem na tom správném místě – fakt dobrý.

Po nasazení kondomu přišla nejlepší část – místo gelu používá kokosový olej, který tolik neklouže a hezky voní. Je poměrně úzká ale žádné stížnosti jsem nezaznamenal, no popravdě nejsem žádný Jack Rozparovač, a ani bušit dlouho nevydržím, tak se ani nedivím:) Pohled na to nádherný tělo mě fakt bral, polohy standardní a závěr Bailey na koníčka, kdy jsem se kochal těma krásnýma kozičkama a vystříknul do gumy.

Druhé kolo nikdy nedávám, už nejsem nejmladší… Ještě chvilku jsme si povídali a pak jsem sám naprosto spokojený odešel před časovým limitem jako od milenky.

Závěr: Přístup a chování super, vhodná pro milovníky štíhlých modelek. Opakování určitě ano, už proběhlo a vždy naprostá spokojenost 🙂 Cena na privátu vyšší, ale u Bailey nemám žádný důvod si stěžovat.

4.4 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx