Erotické masáže Praha

Barbara – Rabbit Hall

Bára… domnívám se, že všechny komplimenty a superlativy, které lze na ní říct, už tady zazněly. Protože ona je neskutečná. Ona je živel, který vás totálně smete. Byl jsem u ní u princezen a v králíkárně také. Pro srovnání přístupu… základní erotická masáž u princezen vs. pussycat v králíkárně… kromě možnosti líbání intimních partií v případě pussycat jsem nepozoroval rozdíl. Přístup Báry a způsob masírování je (byl) TOP i při „základní“ masáži.

Tedy z pohledu klienta je pro nás škoda, že hvězdy typu Bára jdou do salonu s takovou cenovou politikou (pussycat na 90 býval za 2.400, ale nyní už je za 3.400L)

Pozn: Já k dobré masáži si nepotřebuju líznout. Ale 69-ku „potřebuju“. Ta když je odepírána a směřována jen do pussycat, tak to není dobře.

Z pohledu majitele salonu to chápu, kde je poptávka je i nabídka.

Z pohledu masérky to chápu tuplem… určitě dostane víc za téměř stejný výkon.

Co tedy napsat k masáži a k Báře. Je nádherná… to tělo, které dává bez ostychu na odiv a téměř plně k dispozici… její nové fotky na webu králíkárny… auu… VERY HOT!

Hned ve sprše rozjede tu svojí krasojízdu a když je to tak chtěno, tak už ve sprše to nemůže skončit jinak. A v mém případě to bylo chtěno.

Přesun na matraci a jedeme dál. Neustálé dráždivé hlazení „přesně tam“, ježdění po zádech se vzdycháním do ucha, mušlička za krkem, na dlani… při otočce přeřezaní na vyšší rychlostní stupeň (myslím kvalitu a kreativitu, nemyslím honem vyhonit a hurá do cíle). Prdelkou jezdí po hrudníku a nechá se mazlit kdekoliv. Tu její nádhernou mušličku přistavuje přímo před obličej a dává k pomazlení, ať už v pozici čelem, tak při 69ce. To je prostě nářez.

A k tomu všemu je Bára inteligentní. Před i po se s ní dobře popovídá. Ta až s tím jednou sekne, tak tu za ní zůstane pěkně dlouhá řada totálně spokojených klientů, kterým zbydou nádherný vzpomínky… tak doufejme, že nám ještě nějakou dobu Baruška vydrží.

Myslím, že závěrečné hodnocení už nemusím vůbec dodávat.

https://tapky.info/?3594,barbara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

J

Barbara.jpg

4.3 15 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 září, 2021 10:22

Mě v RB sere ta jediná sprcha na celý salón, už se mi dvakrát stalo, že po příchodu jsem musel asi 10 minut čekat, protože byla sprcha obsazená. Buď si to mají líp časově rozvrhnout, aby se časové konflikty minimalizovaly, nebo přistavět nové. Upřímně řečeno měto od dalších návštěv dost odrazuje, protože zkušenosti jsem tam jinak měl celkem dobré.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx