Erotické masáže Praha

Nella – Masaze Luxury

Ahojte,

moje třetí recenze míří opět do Luxury. Zatím jediný podnik, který jsem opakovaně navštívil. Brzy se ale chystám do RH za Ellou. U nelly jsem byl už před mnoha měsíci, je to takový hodně jižanský typ a má takovou jemnou energii. Postavou je celkově štíhlá, ale malinko oplácanější a ne tak sportovně pevná, jak mám rád.

Tělo tedy hodnotím 7/10, nicméně technika honibrku byla skvělá. Ještě jsem nezažil takové pohyby rukou na žaludovi a měl jsem zcela nové podněty, co se dá dělat. Kdybych to neoddaloval, dokázal bych se udělat dost rychle. Je dost přítulná, neodtažitá a to se mi líbí. Opáčko asi ne, ani ne kvůli masáži nebo technice, ale celkově je spíš nadprůměrně hezké děvče, se kterou bych rád pokecal, ale od těchto „hříšných podniků“ asi čekám víc „porno“ neobvyklé zážitky.

https://tapky.info/?2950,nella-masaze-luxury-605-958-304-605958304

nella_12.jpeg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 září, 2021 11:01

Zářný příklad toho, jak máme každý jiné měřítko (a je to dobře). Na adresu Nelly bych já rozhodně neřekl „oplácanější a ne tak sportovně pevná“… Její moc pěkná prdelka a řekněme „silnější“ stehna jsou právě dost tvarovaná sportem (říkala mi, že chodí do fitka).
Škoda jen, že ze salónu zmizela. Dle mých zkušeností patřila u nich k těm nejlepším.
Už tam není ani v nabídce. Neví někdo, zda s masážemi skončila nebo se přesunula jinam???

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx