Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

Ahoj vespolek,

Ve formě příspěvku jsem zde úplně nový. Rozhodl jsem se, že už je na čase skoncovat s pouhým vysáváním a měl bych taky přispět s troškou do mlýna.

Něco málo z mého masážního CV. Na masáže chodím 2 roky, ale ne moc často. Nejsem z Prahy, ale když mám do Prahy služební nebo jinak soukromou cestu, tak si spojím příjemné s užitečným:- ) Tedy za masážemi jezdím pouze do Prahy. Odhaduji, že za ty 2 roky jsem byl na masáži tak 15x.

Začínal jsem několikrát v Diamond Massage, proběhlo i nějaké to „spálení“ v Angels a Excellent, a taky v „ruskojazyčné pobočce princezen“ v Mezibranský… až jsem se tak nějak ustálil u podniků Luxury, Infinity, Králíkárna a taky trochu Matahari. Tedy moje choutky jsou upírány zejména k této čtveřici salonů, ale neříkám, že po očku nesleduju, co se děje u konkurence.

Bohužel, to co mě nakoplo k sepsání této recenze, je trochu negativní zkušenost, která byla před pár dny. Tedy toto je poměrně čerstvá rezence.

A je to o to víc zarážející, že to bylo s Ellou z králíkárny, která tady má velmi pozitivní ohlasy. Objednání u Elly předcházelo to, že jsem vyhrál na jejich kolotoči štěstí private dance… Bylo by škoda tohohle lákadla nevyužít, tak jsem koukl do svého pracovního kalendáře, spojil příjemné s užitečným a vybral si Ellu, která již delší dobu figurovala na mém „bucket listu“.

Obecně, pokud nejsem v časovém presu, tak volím masáže na 90 min. Bohužel, tentokrát to ale nebylo časově ideální, tak jsem zvolil B2B na 60 + zmíněnou výhru. Bylo to v dopolední čas, byla to Elly první masáž v daný den.

A ještě jedna obecná poznámka… mám velmi rád, když při 90 min masáži zvládneme první kolo již při úvodní sprše. Dříve by mě to ani nenapadlo, ale Barbara a Nella mi ukázaly, že to je super:- ) A protože za ty dva roky jsem se už trochu „votrkal“, tak si při 90-ce o to i sám řeknu (slušně, ve formě přání, ne direktivně).

Nyní jsem měl sice jen 60-ku, ale říkal jsem si, že s tím tancem navíc bude dostatek času na regeneraci, abych stihl i druhé kolo. Tedy ve sprše jsem Ellu požádal o „happy begin“. Řekla „uvidíme“… no, neviděli jsme.. nebyl „happy begin“… a ani „happy end“ 🙁 … ale to trochu předbíhám.

Jak to tedy probíhalo. K salonu nebudu nic psát, už zde toho bylo napsáno dost a jen bych opakoval již řečené. I o Elle bylo napsáno hodně. Ale i já musím okomentovat, že Ella je opravdu krásná, od hlavy až k patě. Její přírodní čtyřky fakt paráda. Na to jak je štíhlá, je velmi hezky obdařena. Protože jsem „dolňák“, tak prdelku mám radši ne tak hubenou, ale věděl jsem do čeho jdu. Tedy to vůbec nebyla nějaká překážka pro mé odkrvení mozku. Opakuji, že Ella je fakt krásná.

K masáži samotné. Společnou sprchu jsem samozřejmě přivítal. Jednalo se o velmi důkladné umytí celého mého těla. Což o to, bylo to velmi příjemné, ale hrozně uspěchané. Šup šup a pryč ze sprchy. Zde byl velmi cítit časový pres, kdy není možno si užívat ve sprše, protože v salonu je jen jedna sprcha:- (

Pochopil jsem tedy že happy begin ve sprše nebude a natěšen jsem se s Ellou vrátil do masážního pokoje.

Ella přistoupila na moji výhru. Jen asi úplně nadšená z toho nebyla (domnívám se, nedávala to najevo). Spíš jde o to, že tanec dle webu má probíhat ve svůdném prádle, ale až po sprše. To by znamenalo, že po sprše by se Ella zase trochu oblékla, aby to za pár minut zase svlékla. To jí asi přišlo zbytečné (což chápu), tak se pustila do tance nahá. Vlnila se do rytmu úchvatně. Bylo rozhodně na co koukat a ke konci také možnost seznámit se hmatově s její božsky hebkou pokožkou a překrásnýma kozičkama. A pak mě vyzvala k přesunu na futon. Happy begin se tedy opět nekonal, ale s tím jsem se už smířil, protože to doposud bylo velmi hezký.

K masáži samotné bych mohl dost okopírovat, co psal nedávno Dino. Část na břiše příjemná, procítěná, hezky se nastavovala… doslova na mých zádech tancovala.

Bohužel ale, po celou dobu polohy na břiše se vyhýbala těch míst, která to toužebně očekávala. Až na samý závěr to tam trochu provětrala, ale velmi decentně.

Následovala otočka na záda. Začala velmi pěkně, kdy na mě celá ležela a jezdila po mě. A nyní už i konečně zapojila ruce, kdy pod sebou, při super B2B, umně zhmotňovala moje nádobíčko. Já jsem ji při tom mazlil tu její štěrbinku, líbal na krku a myslím, že se jí to líbilo.. a mě ostatně taky. Erotično stoupalo, bylo to fakt hezký a já se začal těšit na její prdelku a kundičku. A tak jsem ji požádal, zda mi dopřeje 69-ku. Odpověď „nemáš pussycat, tak ne“ !?! Tedy následovala trocha diskuze, že na webu i pro B2B je uvedeno „na přání v poloze 69“. Nakonec opět řekla „uvidíme“.

Ale erotično spadlo pod nulu, dosavadní atmosféra byla pryč. Ještě bych podotknul, nemyslím si, že by mě odmítla kvůli nějaké antipatii apod. Vzhledově jsem normální chlap středního věku, žádný chlupatý hroch apod. Komunikace, gesta, vše doposud bylo ok. I třeba laškovné plácnutí mě po zadku, když jsem pochválil ten její… a tak. Tedy její odmítnutí 69-ky jsem opravdu nepochopil. Dopadlo to tak, že se otočila, ale s napřímenýma nohama v podstatě stála nade mnou a ohnutá se snažila pohonit. Což o to, výhled to byl impozantní, ale nemohl jsem se odprostit od toho, jak to bylo pro ní namáhavé, stát s nataženýma nohama a v ohnutí mě masírovat (dávala to najevo). Jestli vydržela minutu, tak to je moc. Nabádal jsem ji, ať si mi sedne na břicho.. ale nic. Samozřejmě se startem od nuly a za tak krátký čas, ani Happy End se nekonal. Lehla si ke mně a řekla „máme poslední minutu a jdeme do sprchy“. Tahle věta pro mě byla řádně studená sprcha. Končit masáž s plným pytlem… no, to se mi stalo jen jednou, při úplně první masáži, kdy jsem byl dost nervozní:- (

A na to konto tedy okomentuju její Time Management. Já nejsem sledovač hodin, abych zjišťoval kdy došlo k otočce a tak. Nechávám čas plynout a užívám si okamžiku. Ale zpětně bych to zhodnotil tak ¾ času na břiše a ¼ na zádech… Vím, že Ella měla na začátku recenze v tomto směru. Ale myslel jsem, že tohle už trochu vylepšila.

Následovala opět společná sprcha, kdy ze mě řádně smyla olej a hotovo.

Samozřejmě cítila, že neodcházím spokojený. Už ani opravdová pusa na rozloučenou to nezachránila.

Škoda… mohlo to být hodně pěkný :- (((

Závěr tedy rozpačitý. Ella masírovat umí. Je velmi krásná. Že nebyl Happy Begin bych i prominul. Ale to rozvržení času bylo katastrofální. A ta 69… no comment. Já to k hezké masáži prostě potřebuju.

Myslím, že bych ji doporučit mohl, ale jen pro delší masáž a asi i vyšší level masáže.

S touto zkušeností opakovat nebudu.

PS: Určitě přidám i nějakou pozitivní recenzi. Negativního bylo řečeno dneska dost… :- )

https://www.tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

ella_01.jpg

4.6 8 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 září, 2021 16:49

No to je celkem děs, takovejhle průběh masáže. Obecně opět se ukazuje, že všechny tyhle masérny s příplatkem za to tamto k.rvi zážitek, protoze to nuti maserku rozlišovat. Prostě B2B musí být full package. A její přistup taky nic moc, tak mohla aspoň se natočit bokem a ne v tak nešikovný poloze pro oba.

7 září, 2021 17:57
Reply to  MrakyMrak

Jako nechci se Elly zastávat, ale je asi trosku rozdíl chtit telo na telo za 1700 + tanec zdarma
nebo matahari za 2200 + tanec za 600

Ella je super, ale platit holce 1700 a chtit tanec zdarma a pak po ni chtit ještě bůh vi co.
Nevim nevim

Zrovna Ella je v kralikarně momentalne jedna z nej.

7 září, 2021 18:05
Reply to  Magi

Tím samozřejmě nechci říct, že je 1700 málo a že by nemela odvést dobrou praci.

7 září, 2021 19:02
Reply to  Magi

s cenou jsme na jiné diskuzi ono vyšší/nižší cena nerovná se lepší /horší zážitek když beru holky co to dělají rády jsou fér a nemaj v očích jen ty prachy

diskuze Matahari vs salony pod 2000 podle mého to je o tom je o tom že ty holky v matahari jsou více managovaný byt zase záruka kvalitního výkonu to není určitě tam jsou slečny co nejsou moc dobrý…, ale třeba v takové Králíkarně nebo infinity mají ty holky o něco větší volnost si to jet celé podle sebe

můžu být s cenou Matahari nespokojený ale nějakou snahu o řád a řekněme o standardy tam vidím.

Last edited 2 let před by Peters32
8 září, 2021 15:54
Reply to  Peters32

Doufám, že jsi hrdý na svůj příspěvek..

8 září, 2021 17:00
Reply to  Aladar

Ty jsi mimo úplně 😂

8 září, 2021 17:40
Reply to  Aladar

Tobě někdo nakakal do dutiny lebeční?

8 září, 2021 20:55
Reply to  Aladar

No, koukám, že tu proběhla konečně cenzura toho blba, ale takhle to vypadá, že tu píšu sám sobě nadávky.. 😀

8 září, 2021 21:22
Reply to  Aladar

Něco mi uteklo? 😅😂🤣

8 září, 2021 23:24
Reply to  alex_murphy

Uteklo. Nějakej kretén tu pomlouval, ale už je to smazané.

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx