Erotické masáže Praha

Chloe – Rabbit Hall

Věk: 22 let
Váha: 50 kg
Výška: 167 cm
Prsa: 2,5
Jazyky: CZ, ENG
Escort: Ne
 
Nejdříve k podniku: byla to moje první návštěva v Rabbit Hall. Rezervace přes chat na webu, reakce obratem, jasná domluva, co se domluvilo, to platilo, potvrzení přes SMS. Prostě dobrý, takhle by to mělo fungovat. Místo mi taky vyhovuje, pokoje jsou opravdu intimní, nic není nikde slyšet, klid a pohoda. Pouze ze začátku, jak je tam intimní osvětlení jsem lehce tápal než si oči zvykly. Ale šikovná průvodkyně byla doslova po ruce a musím říct, že ta červená světelná pohoda byla nakonec příjemná. Působí to celé jako salón a doplňuje to dobře zážitek.
 
A Chloe? Text jsem napsal a nechal lehce uležet, protože mi přišel až příliš pozitivní, no ale nakonec nemám co měnit 🙂 Ani se mi o tom nechce psát a kazit si zážitek slovy… prostě krásné odpoledne. Jak mi podala ruku, věděl jsem, že to bude dobrý. Někdo vám prostě sedí a Chloe mi seděla neskutečně. Od prvního okamžiku. Krásná, hebká, něžná, citlivá, pozorná… šikovná. Každý má jistě jiný vkus na tělesné proporce, ale kdybych já měl vytvořit dokonalou ženu, tak Chloe je jasná adeptka. Nemohl jsem z ní spustit oči a částečně ani ruce :-) Nevím jestli se vám to taky někdy stalo, ale ona je tak nádherná, něžná, jemná a milá, zdrženlivá a zároveň vášnivá, že jsem si připadal jak puberťák, když si jí chce užít celou, zároveň jí nechce vyplašit a pořád si chce nechat ještě kousíček na příště. Těšil jsem se na každý dotek a náležitě si ho užíval.
 
Vždycky věděla, kdy jen dýchat u ucha a kdy něco říct. Když jsem jí po hodinovém ráji naznačil, že tohle se fakt nedá vydržet, tak mi jen pošeptala: „To přesně mám v plánu!“
A já mám v plánu se vrátit :-)
 
Přišel jsem s dobrou náladou a odešel ještě s lepší. Chloé, merci beaucoup, c’était un après-midi magnifique. A très bientôt.
 
Admina prosím o jeden úsměv od ucha k uchu.
 

Chloe.jpg

3.1 10 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
24 srpna, 2021 21:48

Komentare vymazany a snazte se uz na sebe neutocit a jen se v klidu ignorujte, diky !