Priváty v Praze

Roxx88

Roxx jsem naháněl 2 tydny, zaneprázdněnost je evidentní. Tájm menedžment je ale úplná katastrofa. Čekání v přilehlém parčíku se protáhlo na 1h 10min čistého času, bylo to tu mnohokrát napsáno, doporučuji nervy z oceli, asi jsem si vytáhl Černého Petra. No co..

Myslím,že velké očekávání způsobilo mé zklamání, nikoliv velké,ale přesto  zklamání. Fotky,ódy na deep ve mě probudily pocit,že než chcípnu,musím to zažít. Z Roxx jsem měl pocit,že má za sebou dost divokej život. Nechci nikoho urazit,jsou to jen mé domněnky. Obličej ve mě žádné sympatie nezanechal,prsty na rukou mi připomínaly tak trochu penerství. (Červené,baculate,všimněte si sami). Možná i proto se stydí i za své nohy..Prsa žádná, jen bradavky. Přístup je ale milý,kamarádský. Mentálně trochu pomalejší,jednoduší (opět-bez urážky). Když mě vedla přes salon (nikoliv privát), do kterého se vstupuje z boku domu, se musela dívat za každý roh,abych se náhodou s nikým nepotkal. Rozhodně jsem tam nebyl sám, nicmene vše v pořádku.

K akci – Pro dolňáky varování, sundání bot a punčoch nečekejte. Rychlá domluva,jak to mám rád, zaklekla před zrcadlem a začala jízda. Místo krku má bezednou studnu,takže podle libosti. Drsně,pomalu,přirážet,za vlasy,za zátylek,podržet ( počítal jsem 15 vteřin ) až po kořen. Ke konci slušnej gaging. Už jsem měl slabší kolena ( a to jsem sport ) a prsty na nohou se mi začaly kroutit,když jsem se konečně vysypal, do pusi. Odběhla vyplivnout.

Celkový dojem je smíšený. Na orál zapomenout jednoduše nejde. Opakování? Nevím. Přemýšlím, co je za jejím vzhledem,ale posuďte sami. Při tak vysoké fluktuaci,bych se ničemu nedivil. 💪

https://www.tapky.info/?1817,amateri-roxx88-608-431-384-608431384

3.9 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx