Erotické masáže Praha

YoMassage – Brno

Brněnská masérka, která nemá asi žádný web, ani neinzeruje na webech, jen na amatérech (https://www.amateri.com/cs/lide/1524832/YoMassages)

Píše, že studuje nějakou fyzioterapii a je opravdová certifikovaná masérka. Tak to mě zaujalo, protože jsem se k ní vydal na svoji první masáž prostaty v životě, tak jsem chtěl, aby to udělala nějaká profesionálka. A navíc to má  bez příplatku

Předtím jsem se vypláchl. Píše sice, že to není nutné, ale já jsem to stejně udělal, protože bych se studem propadl, kdybych ji „zašpinil“.

 

Domluva v pohodě. Provozuje to v malé garsonce v novostavbě. Slečna je taková veliká. Nechci říct tlustá, to ani náhodou, ale prostě veliká. Vysoká, velká prsa, široké boky a zadek. Všechno pevné. Sport pro ni není jen televizní kanál. Stále se usmívá (nebo jsem jen měl kliku a byla zrovna v dobré náladě?), oči má trochu jako Marek Benda z ODS. Věk tak kolem třicítky.

Dokonce mi hned na začátku řekla jak se jmenuje. Nevím, zda to je pravé jméno, ale je to jedno, protože už jsem to stejně zapomněl.

 

Na začátek mě posadila do křesla a sama si přede mě klekla a ptala se, o co bych měl zájem a tak. Tak to jsem se cítil jako nějaký sultán, který si zašel do svého harému.

Koupelna v pohodě „osprchuj se a pak už si nic neoblíkej a přijď sem“. Tak teda nahý vyjdu z koupelny a kráčím za ní. Vida, ona už je taky nahá.

Má opravdové masérské lehátko s dírou pro hlavu. Navíc vyhřívané. Ulehám na břicho a začíná masáž. Je vidět, že je to skutečná masérka. Ví, kam sáhnout, aby mi tělem projíždělo příjemné mravenčení. Nedělá to ani nezáživně jemně, ani moc tvrdě. Krásně to graduje a postupně se přesouvá k mému zadku. Pak se ptá „můžu dovnitř?“ A já přikývnu. Slyším šustění latexové rukavice, klapnutí zavírátka lubrikačního gelu a pomaloučku mi tam zasunuje prst. Fantastický pocit. Kdo nezažil, lze jen doporučit. Poněkud nadzvedávám zadek, protože cítím, jak mi tvrdne péro.

Pak se mám otočit a strká mi ho tam zas. Různě mi na prostatu ťuká, krouží po ní… přitom druhou rukou pokračuje v masáži, teď už i včetně penisu. Pak mi tam asi dává i druhý prst, nevím přesně. Ptá se „chceš vyvrcholení? Já se ptám, protože někteří klienti nechcou“ ale já chci. Tak postupně stimulaci penisu zvyšuje, až to nemůžu vydržet a stříkám. S jejím prstem v zadku je to úžasné a je toho strašně moc.

Osuší papírovými utěrkami a mám chvíli ležet a odpočívat. Pak mi donese sklenici vody. Protože prý když se mi rozproudila lymfa, tak mám určitě žízeň. A pozoruju, že vlastně jo.

Pak zase sprcha a domů. Stálo to tuším 1600. Prostata bez příplatku.

 

Koho láká masáž prostaty, ale má z toho strach či stud, rozhodně doporučuju.

500x500.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx