Erotické masáže Praha

Anastazie – Masáže Hanka

Nedávno jsem zavítal po delší době k Hance, prubnout její novou akvizici Anastázii. U Hanky bývalo zvykem vždy dodržovat dobrý standard a v zásadě tak člověk veděl, že to nebude průšvih ať zvolí kteroukoli. Díky tomu budu ale hodnotit přísněji.
Takže A. je štíhlá až možná moc hubená milfka. Ovšem pevné tělo, fotky odpovídají a pokud, tak je ve skutečnosti ještě hubenější.
Přivítání ok, žádná pusa na tvář, spíš sterilní “ahoj” a jde se. Děvčata by měly více využívat ty točité schody a nosit nějaké krátké sukýnky, nevyužitý potenciál. Ok takže jdeme do pokoje. Standard sprcha. (Beru si většinou solo sprchu).

Pak po sprše na břiše zbytečně dlouhá a bez nápadu patlačka oleje. Ani náznak B2B. Celkově dost sterilní zážitek. Když (konečně) došlo na otočku, jelikož záda už jsem mě v tu chvíli namazané dávkou emulze tak pro tři lidi, tak sice dotykům vyhověno, ale vše takové odtažité, jako by tam snad duchem ani nebyla. Skoro jsem se až divil, že se vůbec zadařila koncovka, v takové atmosféře jsem překvapil sám sebe.

V tomhle podniku člověk zažil jedny z nej masáží, takže bohužel musím hodnotit nízko .

verdikt 5/10 průměr,

v případě když si sednete, tak bude asi zážitek lepší.

Za mě tuhle nudu opakovat nebudu.

Možná by tenhle salón mě zkusit nabrat zase trochu milá děvčata, co sice nebudou mít postavu jak z magazínu, ale vynahradí to přístupem.

https://www.tapky.info/?3659,anastazie-masaze-hanka-606-313-664-606313664

7D3426C8-0D18-4075-A50C-36F661B23215.jpeg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
petr.rolex
8 srpna, 2021 15:05

Hodně zvláštní, jelikož já jsem zažil naprosto skvělou a hodně vášnivou masáž. Anastázie je velmi drobná, ale nesmírně charismatická a sexy. Taktéž jsme si hodně povídali a je velmi vtipná. U mě plný počet 👍🏻

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx