Erotické masáže Praha

Adriana – Excelent masáže

Tak jsem byl dneska u Adriany.  Už dlouho jsem o ní uvažoval, fotky vypadaly skvěle. Nechápu, proč nejsou nějaké recenze. Když jsem se zkoušel objednat v ten samý den, byla obsazená až do konce šichty.  Tak jsem se objednal dopředu a byl jsem zvědav, jestli je Adriana taková perla, jak vypadá na fotkách. Otevřela mi, první dojem byl OK. Fotky nelžou, realita je dokonce lepší. I já  jako laik bych dokázal udělat fotky, které by ji vykreslily líp.  Třeba foto, kdy je na čtyřech – to by byla bomba. Prsa jsou umělá, ale vypadají naprosto přirozeně a naprosto nádherně. Až mě napadlo , že to lepší být snad ani nemůže.  Obličej se mi líbil, něco na způsob jižní  krásky. Kdyby se točil film o italském mafiánovi, tak by mohla hrát jeho mladou manželku. Ladná šíje, štíhlá postava.  Vyrýsované břišní svaly.  Až potud samá pozitiva. Začátek jemný , příjemný. Pokusy o konverzaci ale narážely na skálu. Tak jsem raději mlčel. Když jsem byl obrácen na záda, dosáhl jsem rukou  zhruba na její koleno. Víc nebylo v mé moci. Přes nespornou krásu slečny jsem měl problém s erekcí. Když jsem jí navrhl, že jí udělám masáž já, kategoricky řekla „ne“.  Problém byl ještě větší. Několikrát jsem zvažoval, že to ukončím a odejdu, ale nakonec jsem se udělal tak nějak na půl cesty…  potom jsme trochu poklábosili, ale cítil jsem z její strany velikou ostražitost. Nedozvěděl jsem se naprosto nic.  Na mé otázky mi bylo řečeno, že kdyby mě znala déle, mohl bych ji namasírovat a nějaké emoce by třeba dala najevo. Když byl čas, dostal jsem pokyn k odchodu do sprch, čas dodržen víceméně na minutu. Cena za body to body 2 litry. V zrcadle jsem viděl většinou její záda, abych viděl víc, zlomil bych si obratel. No, teď nevím, jestli se mám s Adrianou seznamovat víc a dosáhnout nějakých dodatečných benefitů…  Kdyby taková holka věděla a chtěla… tak bych byl na chvilku v zahradě Eden. Možná neví, nebo nechce. Nebo jsem jí nesedl. Není mi už 20… Neměl jsem úplně  pocit, že mě má plné zuby. Ale nadšení se z její strany nekonalo. Z mé ale také ne…

Takže za mě: perla to nesporně je, ale jaksi jsem z toho nic neměl.

https://www.tapky.info/?2529,adriana-excelent-masaze-731-884-923-731884923

4.3 9 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 srpna, 2021 10:45

Recenze nejsou protože místní se excelentu vyhýbají nebo je tam třeba
1 ultra masérka kterou si nechávají pro sebe.
No tohle je za mě nogo.. A prostě spatenka, jasné že nechce a co má říct když tě nechce úplně ztratit… Otočit se v průběhu masáže bys byl borec, ono občas je těžký se otočit na začátku, já má za pár let jen 3 otočky.

Last edited 2 let před by Peters32
4 srpna, 2021 14:39

Dneska jste tady fakt sbirka. Za to, jak se k tobe chovala, si zaslouzi par na holou. Ty jeste premejslis, jestli by ses s ni mel seznamit! Zapomen na ni, tvuj ptak ti radi dobre!!! Bud se na to vyser nebo hledej jinde nez v excelentu!

4 srpna, 2021 16:59
Reply to  Andrej

Ona by se chtěla seznámit určitě, ale s jeho peněženkou hlavně😂

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx