Erotické masáže Praha

Amélie – Masáže Princess

Ahoj všem, nějakou dobu jsem chodil jen na masáže do salonu Princess, hlavně kvůli ceně, ale ty holky se tam točí moc rychle a těžko si tam na nějakou zvyknete. Recenze jsem zatím nepsal, tohle je první.

Naposledy jsem byl u Amélie, někdy koncem června. Samotné objednání řeším přes whatsApp den dva dopředu, nikdy nebyl problém, operátorka se snaží vyjít vstříc. Amélie je holka velmi pěkná, menšího vzrůstu, dlouhé vlasy černé jako uhel až k pasu, obličej příjemný, ale jak již někdo psal, méně makeupu by neuškodilo. Ale když vám otevře dveře a usměje se na vás, není to špatný začátek.

Potvrdili jsme si vyhrazený čas a typ masáže (90min – klasika) uvedla mě na pokoj a poslala mě do sprchy. Společnou sprchu před nenabídla, nicméně nevyhledávám to.

U princezen je sice na pokoji trochu tma, ale zrcadla z obou stran nabídnou vždy spoustu pohledů. A u Amélie je na co se dívat. Tělo má sice drobné, ale prsa má velmi pěkná, akorát do ruky (avizované 4 ani náhodou – pevné 3 jo). Zadek má výstavní.

Masáž – Začala s Princess klasikou, od nohou až po krk, pak hned body2body, což umí velmi dobře. Hezky se i nastavuje do zrcadel. Používá každý kousek svýho těla a klouže po vás jak to jen jde. Většinou si s holkama co mě masírují moc nepovídám, kvůli tomu tam většinou nejsem. Ale i po patnácti minutách ticha přicházejí z její strany nečekaně otázky – máš ženu, děti? Co děláš? Odkud jsi? Chvílemi to průběh masáže i naruší, ale vcelku mi to nevadilo.

Po cca 30min od začátku se otáčím na záda. Masáž pokračuje v příjemném body2body, hladím ji po těle všude, vyjma intimních partií, o což mě poprosila už na začátku, kvůli menze. Rovnou se za to i omluvila.

Občas když jdu na 90min se zeptám, jestli si nechce na chvilku role vyměnit. Amélie souhlasila a i ona si na chvilku užila trochu relaxu. Časově jsme ale kvůli tomu trochu přetáhli, protože masírovat jí bylo velmi příjemné i pro mě a krapet jsme se ztratili v čase. V úspěšném finiši se snažila podle mě o to více. S rukama to umí. Pak jsme se společně ještě chvíli tulili ve sprše a umyli si navzájem hlavně záda.

Celkově byla masáž příjemná a mohu Amélii doporučit. Opakování nevylučuji, ale rozhodl jsem se, že vyzkouším i jiné podniky, takže bůh ví.

https://tapky.info/?3585,amelie-masaze-princess-773-480-202-773480202

4.1 9 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 července, 2021 22:01

vyjma intimních partií, o což mě poprosila už na začátku, kvůli menze“ neprijde vam ze tohle zacina byt taky Princess klasika ? Podle me to je jen trapna vymluva nekterejch holek ….

27 ledna, 2022 21:56
Reply to  pepino55

Ty jsi byl někdy na masážích úspěšný s prstěním dovnitř? No za optání nic nedám :-))

27 ledna, 2022 22:32
Reply to  kozyven

Jde to …ale výjimečně ..a u mě to bylo v momenty kdy slečna chtěla i sama 🙂, v téhle úrovni sem se už nikdy ptát nemusel

Last edited 2 let před by Peters32
22 července, 2021 00:38

Kdyz si vezmete starsi recenze, tak slecna ma sve dny patrne nonstop 😀 … Tu bych nechtel mit doma 😀

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx