Erotické masáže Praha

Kristynka – Infinity Spa

Moje první recenze a dnešní návštěva u Kristýnky. Chtěl jsem krásnou erotiku a relax. Našel jsem si podnik s vířivkou a zavolal do Infinity pro Kristýnku. A dostal jsem nakonec… naprosto famózní zážitek, ale postupně.

Objednávka naprosto v pohodě, příjezd na místo a… malá komplikace. Vchod zdatně vylepšovali zedníci. Já, poněkud nervózní, jsem napsal a čekal na instrukce. Čekám, zvažuji co dělat, otočím se, a tam stojí krásná mladá slečna s mobilem. Samozřejmě věk ihned prozrazen díky džínám, vypadajích jako po hravém setkání s pittbulem. Ale zrovna na Kristýnce seděly a byly sexy. Tak nějak přirozeně jsem se usmál, ona zpátky a bylo potvrzeno, že je to ona. A já si v duchu řekl „ty vole“. 🙂

Kristýnka je menší postavy (165 cm v i zerátu max) ale s naprosto úchvatnými křivkami. Taková ta slečna, za kterou se buď otočíte a nebo se díváte na chlapy, kteří se otočili a tváří se kameně :)). Čím hned odzbrojí je její obličej a osobnost. Můžu předeslat, že celou dobu jsme se pořád smáli a Kristýnka nastavila super atmosféru. Má krásný obličej a, naštěstí velmi častý, bezvadný smysl pro humor a smích.

A nyní asi povinné upřesnění vzhledu: postava drobnější ovšem sexy, prsa akorát ( za mě ne malá, úměrná postavě a to je super), nádherný zadek na zmáčknutí, sexy nohy, pěkné bříško a pleť. Fotky odpovídají, s poznámkou, že v obličeji je Kristýnka přirozeně krásná. Věk: inzerovaný 19, můj odhad 19, nesprávný (má o trošičku víc, ale ne moc)

Původně objednána hodina a vířivka, ale ihned po příchodu změněno na 1,5 h nuru masáž + vířivka – placeno 3100 (za 2 h prakticky). Teď už vidím zvednuté pěsti jistých kolegů škudlíků, ale stálo to za to. Jednoznačně jeden z nejlepších erotických zážitků. Pro místní realitní makléře zase dodávám, že pokoj je luxusní, sprcha velká, soukromí v klidu, ručníky čisté, sklenice s vodou nachystaná 🙂

Samotná akce alespoň pro představu:  Začali jsme společnou sprchou. (Ve vířivce Kristýnka naladila pohodlnou atmosféru. Natáhla přes mě své krásné nohy, které jsem si s radostí pohladil. A také byl nádherný pohled na to jak vstupuje do vířivky a ven. Část relaxu byla splněna a navíc jsem zjistil utajené lechtivé body (ou, teď už je to venku).

Po nějakém čase, během kterého jsme vyčvachtali snad galon vody na zem, se pokračovalo nuru masáží. Kristýnka rozhodně umí své tělo ovládat. Dokáže zapojit prsa, zadeček, a vůbec vše. Nemůžu příliš srovnávat, ale takhle jsem si přesně nuru masáž představoval. Erotickým klouzáním mě přivedla do skutečné rozkoše a to myslím upřímně. Naprosto se tomu oddala a co dokázala rukama…

Po šťastné chvilce následovala masáž celého těla. Musím před Kristýnkou smeknout, protože má velmi šikovné ruce. Všechny svaly, které masírovala, mám doteď uvolněné. Nebyla to nějaká mechanická masáž, ale opravdu poctivá snaha o perfektní uvolnění. Také jsem měl dojem, že ona přesně vnímá moje tělo a při nejmenším diskomfortu se hned ptala. No a samozřejmě, během celé masáže jsem si užíval momenty, kdy jsem se mohl dotýkat jejího úžasného těla, a to ať už rukou nebo nohou, nebo jakkoliv. Ke všemu přidala neskutečný výkon a snahu o druhé číslo.

Kristýnka udělala vše, co jsem si představoval a hlavně, byla skvělou společností na 2 hodiny. Česky mluví sem tam, jinak na mě mluvila ukrajinsky, ale mě to nevadilo. I přes občasné nedorozumění, jsme se vždy společně domluvili a zasmáli.

Takže chlapi, choďte za ní jen ti féroví a hodní. Vrátí Vám to neskutečnou náladou a krásným zážitkem, na který budete vzpomínat. A jestli zvažuji opáčko? Určitě.

Ťapky rating smajlík 😁

https://www.tapky.info/?3503,kristynka-infinity-spa-603-373-881-603373881

091C3617-BCC3-4B1A-95C3-D9D59BC160F8-385x513-0.jpeg kristynka_011-1.jpg

3.8 8 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 června, 2021 23:23

Zase Tony? 😂 At to není zas na Andreje 😁, chtělo by to časem přidat i recenze na jiný podnik 😂, a ne jen co nick to 1 recenze jako fakt nevim

25 června, 2021 09:52
Reply to  Peters32

Tohle je jasna reklama, ktery uz je tady vic nez je zdravo. Kolik ma Infinity salon nicku!?!?!?🙈🙈🙈

25 června, 2021 11:37
Reply to  Balu

V klidu, když budeš aktivní a nezůstane to jen u této jedné recenze, tak nemusíš nic vyvracet. 😉

11 července, 2021 08:44
Reply to  Peters32

To je náhoda, nebo jsi mě fakt dával za příklad nicku s jednou recenzí? To že zvládnu vyhrát s jednou recenzí 2x za sebou je věc jiná, ale 1 recenzi fakt nemám.

25 června, 2021 02:24

S tím co píšeš musím jen souhlasit u Kristýnky jsem byl taky a na to že masirovala chvilku tak to byl moc dobrý výkon. Masáž byla hodně poctivá až mě překvapilo že má takovou sílu a její body to body mi hodně připomínalo masáž od Diny. Říkala mi že se učí podle videii na internetu a že chce aby s ní byl chlap spokojený. Během celého setkání byla moc milá a sprcha s ní byla jako sprcha pro krále. Takovou sprchu bych si nechal líbit klidně 3 x denně. Vzájemné uspokojovani proběhlo přesne podle mých přání. Nakonec jsem s ní přetáhnul o 30 minut. Když by se každá masérka takhle snažila tak by to byla nádhera. Jediné „mínus“ bylo to že mi neskutečně připomínala moji bejvalku takže mi nakou chvilku trvalo nez jsem si na to zvyknul 😄

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx