Priváty v Praze

Anastázie – Privát Grace

Ahoj,

taky bych se rád zapojil do recenzí. Dlouho čtu Vaše recenze a pomáhají mi vybrat si. Tyto služby využívám teprve chvíli. Budu rád za jakoukoliv odezvu.

Moje první návštěva byla na základě Vašich recenzí za Anastázií. Zrovna jsem se vracel z Ostravy a přišlo to na mě, volám, domluva úplně v pohodě za půl hoďky jsem tam měl být.

Přijel jsem a otevírá mi nádherná, mladá holka z Česka. Domluva super, bylo poznat že je chytrá a přátelská. Hrozně příjemná a usměvavá holka. Platil jsem 1600 za celou hodinku a posílá mě do sprchy. Přišlo mi, že jsme si vzájemně docela sedli a na nic se nečekalo. Nejdřív trochu toho hlazení a během dvou minut jsem měl její ruku pod trenkama.  Kouření bylo super, dala si záležet a kdybych nebyl nadrženej jak poleno, tak mě kouří ještě teď. Nejdřív jsme dali misionáře, pak šla nahoru a nejlepší poloha byla ze zadu, kdy fakt aktivně přiráží a nechá se slyšet. Byl jsem hodně nervozní, jelikož to bylo poprvý, tak jsme dali jenom jedno číslo a masáž, která byla docela ok.

Musím říct, že jsem byl z první návštěvy nadšenej a určitě zopakuju a doporučuju i ostatním. Je to jistota.

https://tapky.info/?3429,anastazie-privat-grace-604-460-403-604460403

anastazie_02.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
20 června, 2021 11:44

Ahoj, diky za recenzi, doufam ze nezustanes u teto jedine a pomuzes to tu trosku rozjet i v sekci privatu 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx