Erotické masáže Praha

Linda – Infinity Spa

Byla to velmi krátká návštěva. Lindu jsem zvolil jen na základě fotografií na webu, recenze jsem nehledal. V minulosti jsem býval v Infinity Spa spokojený, nebýval problém jít tam naslepo.

Otevřela mi hezká štíhlá blondýnka s hezkými nohami na podpatcích. Tím ale dobré zprávy skončily. Sotva promluvila, v hlavě mírně cinknul alarm. Nedá se to dobře popsat, ale jde o jakousi drzost až pohrdavost, která je z takového způsobu mluvení cítit. Nicméně jsem to přešel a věřil, že vše bude v pohodě. Po uvedení do pokoje a poučení, kde je koupelna jsem se zeptal, zda si dá sprchu se mnou. Odpověď byla, že ne, že už se sprchovala. Já jsem se doma před návštěvou taky už sprchoval. Ale o to tu přece nejde. Jaká reakce na otázku o společné sprše, taková většinou i masáž. Takže jsem se omluvil a začal se loučit. Vtom Linda otočila, a že tedy se mnou do sprchy půjde, že mám jít napřed. To už jí ale z očí šlehaly blesky a neskrývala naštvanost. Když za mnou přišla do sprchy, dávala svou naštvanost zřetelně najevo, postavila se na opačný konec dvoumetrového sprchového koutu, co nejdále ode mě a dávala si dobrý pozor, aby se mě ani náhodou nedotkla. Takže jsme se umyli každý sám. Takhle si tedy společnou sprchu nepředstavuji. Vypadnul jsem ze sprchy první a šel napřed do pokoje. Než dorazila Linda, byl jsem oblečen, dal jsem jí stovku za sprchu a řekl, že nejsem zvědavej na nasraný obličeje. Ztuhla a bránila se, že není nasraná, že si to hezky užijeme. Ale tím už to nezachránila

4B406ED9-9134-4B36-BB53-4B9BFCE78969-385x513-0.jpeg D374B068-D116-47CB-8E30-420B6C3B756B-385x513-1.jpeg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 června, 2021 23:23

Dobre, Bertiku, ses borec. Tuhle slecnu jsem tam videl a od pohledu, tohle nechceme!!!!!

14 června, 2021 07:13

Za me rovnez palec nahoru, po sprse uz to jen tak nekdo neotoci a verim, ze se zamyslela. Fakt nechapu, proc tyhle holky chodej masirovat, nasrany at jsou za kasou, tady jsou potreba geishovsky typy. Pocitam, ze v infinity brzy skonci, takze pak vyplave nekde jinde….

xxx
16 června, 2021 00:58
Reply to  long.tongue

Jestli náhodou není úplně první, kdo po sprše otočil. To fakt chce slušné sebevědomí a jasno v hlavě 🙂

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx