Erotické masáže Praha

Amélie – Masáže Princess

Amélie je trochu snědší děvče, dlouhé vlasy černé jako uhel, takový „jižní typ“. Tělo má nádherné – malé, útlé, hezky tvarované, a ta prsa – prostě paráda! Urostlé hrušky jen k nakousnutí. Společnou sprchu nenabídla, technika masáže průměrná – začala od prstů na nohou a postupovala výš. Spíše hlazení, na víc nemá sílu, výhled v zrcadle vynikající, nemohl jsem se vynadívat – její ňadra se mi fakt líbila, a ani ten obličej není nejhorší, jen se mi nelíbí umělé, dlouhé řasy. A podle mě ještě nepotřebuje tolik makeupu… Trochu i tělo na tělo. Prostě standard. Trošku rušily divné otázky typu “máš ženu?“, „ví o tom, že jsi tady?“ „Kolik ti je let?“ Moc zvídavá na můj vkus. Po otočce mě celého projela hlazením, sedla si na mě jako na koníka a já se mohl lépe seznámit s jejími klenoty. Co znamená nečitelná vytetovaná věta nad nimi neprozradila. Většinou se tvářila neutrálně, ani se neusmála, atmosféru moc žhavou nenavodila, ale ochotná byla. 69 a další součásti nahé masáže, co mám rád, s chutí splnila, o něco jsem jí prý i obohatil repertoár. Masíruje jen skoro měsíc a zatím jí to prý baví. Postupně byla i více uvolněnější. Sprchu na konci jsem si tentokrát vyžádal společnou, jen mě namydlila a opláchla, tuhle část ještě musí doladit. Ale aspoň už se usmívala a vesele švitořila, a koho by nepotěšilo, když mu pochválí jeho tělo… Celkově: Solidní zážitek, hezky tvarovaná prsa (čtyřky), nezařadím si ji mezi své top masérky, za kterými zajdu znova, i když třeba se časem vypracuje a podle dalších pochvalných recenzí tady změním názor…

https://tapky.info/?3585,amelie-masaze-princess-773-480-202-773480202

3.3 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 června, 2021 20:08

Kolega popsal Amélii velmi decentně. Já jen přidám několik politicky nekorektních poznámek:

První dojem palec dolů – podání ruky styl leklá ryba a pohled uhýbající někam úplně mimo, postava OK, pravou tvář dívky jsem však neviděl, neb byla ukryta pod silnou vrstvou makeupu, ale nevylučuji, že se pod tím obrázkem abstraktním skrýval hezký obličej.

Druhá fáze – uvedení na pokoj, neosobní instruktáž tady máš ručník a tady se osprchuj. Na dotaz, zda si dá sprchu se mnou, strohá odpověď ne, na dotaz: Proč?, odpověď: Protože mám menstruaci.

Třetí fáze – otočka – vymluvil jsem se na menstruaci, ale více mě odradila ta celková laxnost a nezúčastněnost, počínaje tím neosobním podáním ruky až po celkový odstup ledové královny. Už jsem zažil mnoho masáží a je mi jasné, jaké masáže následují u těchto typů dívek.

Možná je Amélie hodná a hezká dívka a jsem přesvědčený, že nešlo o schválnost. Prostě tu jiskru, kterou by masérka měla mít, Amélie v sobě nemá.

13 června, 2021 23:27
Reply to  BujnejBertik

Chtel jsem jit. Aspon vim, ze nepujdu.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx