Erotické masáže Praha

Shantimassage -Tantra Shantimassage

Tak jsem navštívil Tantra masérku, asi není důvod, proč ji nějak odlišovat od zdejších recenzí. Masíruje nahá, můžete si připlatit i za masáž tělo na tělo, na závěr přichází masáž intimních partií. Inzeruje asi pouze na modrém serveru. Prostředí přeskočím, jestli se nepletu, teď někdy to stěhovala nebo bude stěhovat.
Ceny na tantru poměrně příznivé, 1700 za hodinu, 2100 za 90 minut, tedy prakticky klasika za tělo na tělo, čas navíc počítá striktně od začátku do konce masáže, takže sprchy, rozhovory atd. se nepočítájí, já měl 90 minut a odcházel jsem po více než 2 hodinách.
Samotná akce probíhá asi tak jak tantra má probíhat a jak se všude popisuje. Tedy různé metody, různé doteky, různé pozice. Masérky se můžete dotýkat na rukou, nohou, zadku, na víc jsem se neptal, všechny inzerují že více ne a ono ani nebylo moc pozic, kdy bych na něco jiného dosáhl. Když čtu nějaké recenze, tak to není ani o moc méně erotické, než některé masérky, u kterých by to člověk nečekal (tady přece jen je předem jasně dané jak to probíhá atd.)
Intimní masáž přichází až na konec a musím říct, že to vzhledem k čistému času masáže není nic krátkého, navíc je k tomu připojena „výuka“ dýchání. Orgasmus proběhne opravdu docela silný a člověk to cítí na různých místech těla.
Určitě to byl zajímavý zážitek, opakovat spíše nebudu, ale odcházel jsem se zvláštním pocitem, že se mi ta masáž líbila více do chvíle, než začala ruční práce dole. (Ne že by bylo něco špatně, ale tak jsem to během masáže cítil, možná mi nějak špatně přehodila čakry či co )   Ačkoli to není primárně erotická masáž ve smyslu těch co tady běžně máme, řekl bych, že to ale byla lepší ero masáž, než spousta recenzovaných.

https://www.tapky.info/?3593,amateri-shantimassage

Vystrizek.JPG

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
user1902
1 června, 2021 10:00

bez kontaktu, linku apod je i tak cela recenzia k nicomu

Dareios
1 června, 2021 23:15

Link na Amatéry doplnil admin do přehledové stránky a odkaz na ni na konec recenze 🙂

Ona tam telefon neuvádí, což teda je podle mě dost pitomost, dokonce píše „Domluva nejlépe přes whats app či SMS. Objednání jen přes Amatéry není pro mě platné.“ Tak buď na něj zapomněla, nebo si představuje, že lidi předfiltruje ve zprávách, kdo projde, tomu pošle číslo a on jí ještě bude muset zavolat zpátky. Ale má tam odkaz na kolegyni https://www.amateri.com/cs/lide/2396484/Elis-masaze která má telefon i odkaz na „můj web“ https://geishamasaze.webnode.cz taky v Nuslích, kde je ale hodina o dvě stovky dražší. V sekci Masérky je Elis před nějakou Aishou, ale u té se nedá poznat, jestli je to „Shanti“, nebo někdo jiný.

No, kanec aby se v tom vyznal :))

Last edited 3 let před by Dareios
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx