Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

V RH jsem byl uz nekolikrat a rad davam opacko. Mel jsem narocnej pracovni tyden a potreboval jsem si trosku oddechnout. Mrkl jsem na net a objednal si Ellu, ktera poskytuje i pussycat masaz, kterou jsem chtel uz dlouho vyzkouset. Objednal sem se na 60 min. 

Postava luxus, není co bych vytykal. Takhle to ma vypadat. Komunikace trochu narocnejsi, neni to ceska ale slo se domluvit na podstatnych bodech.

Prvne byla spolecna sprcha, kde uz jsme se ochmatavali a ja mel tak blizsi predstavu, do ceho jdu. Nelitoval jsem, protoze jeji cerstve vyholena picka byla na dotek prijemna natolik, ze se mi rychle postavilo úd. Sli jsme na pokoj, Ella vzala olej a zacala me masirovat, prvne jen rukama, pak celym telem, po asi pul hodine me otocila a ukázala ze ji to masirovani jde opravdu jak se rika od ruky. 

Celkove jsem si zaplatil hodinu jejiho casu a teda kazdou minutu jsme zuzitkovali na maximum. Ta pussycat masaz je dobra v tom, ze kombinuje prvky snad vsech masazi, za priplatek probehla i masaz prostaty.

https://tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

ella_026.jpg

4 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx