Erotické masáže Praha

NAOMI – MATAHARI

Hned jak jsem jí viděl na severských stránkách, doufal jsem, že se objeví i v Praze. Mé přání bylo vyslyšeno. Měl jsem ale na paměti rčení, že není všechno zlato, co se třpytí. Ale popořadě.
Holka fakt krásná jako na fotkách. Za mě velmi blízko ideálu krásy. Ten den mi přišla malinko roztržitá – občas při rozhovoru něco nedopověděla nebo reagovala na něco jiného, ale co – povídat si můžu jinde, že?Společná sprcha proběhla a tam jsem cítil, že to možná nebude jen tak – sice mě omyla i na intimních místech, ale žádná jiskra nepřeskočila. Takže sice ve sprše s krásnou holkou, co mě drží za ptáka, ale chyběly tomu asi tak dva kýble chemie a dvě sklenice pozornosti z její strany. Ale to ještě nic nemusí znamenat, kolega v recenzi psal, že masírovat holka umí – sice si nenechá pohladit kočičku, ale s tím jsem se tak nějak dopředu smířil. Když je masáž dobrá i tuto svou oblíbenou disciplínu oželím. Jenže tady je problém, že ta masáž dobrá nebyla. Všechno rukama, tak nějak bez nějakýho smyslu (já ho v tom alespoň necítil), často tak nějak krkolomně měnila polohy – pocit kostrbatosti v podstatě nezmizel po celou masáž. To, že se po mě na konci části na břiše dvakrát (!) sklouzla to nezachránila. Navíc byla vždycky tak nějak debilně daleko, že jsem na ní pořádně nedosáhnul (jsem ten, co rád slečnu kontaktuje už na břiše). To  jsem tušil, že to ani otočka nezachrání a nezachránila. Tady na obhajobu slečny, měla tam jednu super techniku, kterou ani nedokážu popsat – a řek bych jděte si to zkusit, ale moment za víc jak dvojku ta jedna super věc nestojí. Korunu všemu nasadila pozicí, kdy si na mě sedla zády ke mně – nic jsem neviděl ani na ní pořádně nedosáhnul a v týhle pozici setrvala docela dlouho. Zkrátka musím říct, že velmi nevyužitej potenciál. Možná jen neměla den, ale pro mě vzhledem k očekáváním velmi bolestná zkušenost a stejně i pro mojí peněženku.

Poměr cena výkon zoufalej. Doporučení pro diváky, kterým stačí, že vidí krásnou holku, která se jich dotýká a na konci jim ho horko težko vyhoní. Já mám bohužel vyšší nároky. Poprvé ve svojí kariéře bych do recenze dal i negativního smajlíka, bohužel.

https://www.tapky.info/?3561,naomi-matahari-salon-773-164-811-773164811

naomi_063.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 května, 2021 16:33

Nemáš tam lézt.. 😀

26 května, 2021 17:23
Reply to  Darkmoon

Moje slova. Mataharozlodeji maji zkrachovat!!!👍

26 května, 2021 19:31

Člověk si občas musí projít něčím takovýmto a risknout to já se pak o to více těším k oblibenkynim, zas tu má jednu dobrou recenzi tak možná i trochu smuly. 🙃 úplně stejným způsobem jsem kdysi narazil na svoji TOP slečnu škoda že s covidem zmizela..

Last edited 3 let před by Peters32
4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx