Erotické masáže Praha

Patricia – Infinity spa

Salon je znamy neni potreba dlouheho rozepisovani. Masaze probehly doted dve, jedna pred mesicem a opacko bylo dnes. Budu recenzovat dnesni navstevu, jelikoz byli hodne podobne nema smysl nejak rozdelovat. Patricii jsem vybral na zaklade recenzi, mel jsem trochu obavy jestli nejsou prehnane a hlavne jestli si sedneme, tak jsem se snazil nemit velke ocekavani co se nastesti ukazalo zbytecne.

Objednavky probehly v klidu pres whats up, rychla domluva, potvrzeni. Dorazim k salonu a volam, vpusten a za dvermi uz ceka Patricie a s usmevem me vita v hezkem zupanku. Ano jak bylo uz receno ma aktualne par kilo navic proti fotkam ale nic hrozne, vsechno drzi kde ma a telo ma pevne, ostatni detaily sedi, krom veku klasicky.

Patricia naplnila to co jsem hledal u erotickych masazi od doby co jsem na ne zacal chodit, krasna zena, krasna postava, sex-appeal a pristup k masazi.
Zavede na pokoj, nabidne piti a spolecnou sprchu pred nebo po masazi, po prve vyuzita pred, po druhe po – tohle vybiram podle nalady. Sprchac dostatecne (mozna az moc) veliky.

Po sprse uleham, Patricia prichazi, odhaluje svoji krasnou postavu a me uz jenom z pohledu zveda – pri prvni navsteve kde byla spolecna sprcha na zacatku, taky v pozoru uz od sprchy.
Zacina klasicky, jemne, prijemne doteky/skrabkani, prechazi v prijemnou masaz zad rukama kde dokaze i zatlacit, postupne prechazi telo na telo, zajizdi na spravna mista, hezky se nastavuje na zrcadlo. Tohle cele trva asi 20 minut, pocas kterych prohodime par vet. Prichazi otocka, telo na telo pokracuje v stupnujicim tempu, k dotekum nabada sama a hezky na ne reaguje, nekolikrat vezme ruku a nasmeruje, zvukovy projev vyborny. Strida pozice aby se dalo objevit cele jeji telo a zaroven se ona venovala spravnym mistum. Cely cas atmosferu stupnuje az do konce. Po finisi odpocivame a mame pokec o vsem moznem, odebirame se do sprchy. Oblect, zaplatit a zpet do sveta.

Za mne uplne idealni prubeh a atmosfera. Patricia se toho neboji a sama si to uziva. Cas v poradku, mirne pretazen.

Opacko bylo a bude, doporuceni urcite ano
Hodnoceni

http://tapky.info/?3036,patricie-infinity-spa-603-373-881-603373881

Patricie-2-1.jpeg Patricie-1-0.jpeg

4.8 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 května, 2021 00:30

Cago juniore moc pěkná recenze👍 k téhle slečně jsem měl v plánu jít už hodnekrat ale vždy se mi zalíbila jiná a nebo pracovala jiny čas než jsem potřeboval. Když vidím co píšeš tak začínám trochu litovat 😁 Rozhodně vyzkouším ale je jich tolik co jsem ještě neměl 😄 zítra jdu za Kristýnkou tak jsem zvědav.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx