Erotické masáže Praha

Naomi – Infinit Spa

Po ódách na slečnu Naomi, jsem se jí taky rozhodl navštívit. Dostat se k ní je trošku těžší, ale na konci jsem pochopil proč. Naomi ví kam sáhnout. Asiatky nejsou uplně můj typ, ale chtěl jsem změnu

Přivítala mě něsmělá dívka se zakřiknutým kukučem, ale to jsem čekal na základě předešlých recenzí. Po zaplacení hodiny BB jsem byl poslán do sprchy, nenabídla společnou.

Poté jsem ulehnul a začal koncert jejího ladného těla a šikovných řučiček. Naomi toho moc nenamluví, jednak částečná jazyková bariéra a také její povaha. Ví kam šáhnout a krásně se klouže celým svým tělem po mě. Otočku bych  bral dříve, byla po více než pul hod.

Na požádání masíruje v poloze 69, ale šáhnout si na ní moc nenechá, prý jen koukat ….

Končíme 10 min před limitem, a byl jsem zase poslám do sprchy, zase sám

Hodnotím pozitivně 7/10

doporučuji ale já otočku nedám, chyběl tam ten wow efekt.

https://tapky.info/?3515,naomi-infinity-spa-603-373-881-603373881

4 4 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 května, 2021 19:58

Na začátku píšeš že se k ni jde těžko dostat ale ze jsi na konci pochopil proč, ale v recenzi jsem teda nezaznamenal to vysvětlení a sám píšeš že tam nebyl wow efekt.

6 května, 2021 21:06

Ja k ni jdu zitra. Tadle recka me trosku rozhodila, pac doted se Naomi jevila jako asijska selma, ale verim, ze to byla bud nahoda, nebo se kolega spatne vyjadril :))

6 května, 2021 21:47
Reply to  Birliban

to je prostě více faktorů, každý má trošku jiný styl, slečna může mít ten den něco odpracováno, nemusí mít náladu, nemusíte si uplně sednout ..
Co je podle mě takový nešvar Infiniti i v této recenzi .. a loni se mi to stávalo častěji je ten čistý čas masáže , třeba sem měl smůlu ale stalo se mi to vícekrát že už to nepovažuji za náhodu( proto sem tam také dlouho nebyl a chodím tam kde v tomhle nezdržují) … pokud nevpustí o pár minut později (co se také občas stalo) tak door to door sice dodrží, ale nějaký čas nazmar přijde … viz 10 min do konce do sprchy natahování na začátku, už to beru jako takový malý ojeb ( jako když jsou 2 solo sprchy tak to uplně není důvod aby to bylo 15 – 20 min z 60 minutové masáže, za mě si tam dávají moc na čas, možná je to i z důvodu té 1 sprchy tak mají rezervičku ale to za mne není argument 😀 . )

Last edited 3 let před by Peters32
7 května, 2021 23:34
Reply to  Peters32

Malinko zapomínate na jiste okolnosti které se týkají žen. Úplně mi to k Naomi nesedí ty sprchy tak i třeba nálada plus to že na sebe moc nenechá sahat. Takže si myslím že to bude to co vždy. Ženské dny pánové. Co se ojebu v inf týče tak musím říct že nic takového jsem tam neregistroval naopak většinou to holkám komplikuju a trvá mi to takže přetáhnu 😁 teď si nevybavuji jméno maserky která měla dredy myslím že Lola. Tak u té jsem byl ještě o půl hodky nad rámec protože bylo půl hodky do zaviracky a nikoho už tím pádem neměla. A ještě jedna věc, zaráží mě že jste velký kluci a neumíte si to u maserek vyřídit a pak to píšete sem. Mám pusu tak umím mluvit. Občas se stačí prostě ozvat a to nejen třeba ke sprcham ale i k průběhu masáže.

8 května, 2021 15:50
Reply to  Geronimo

ono je hezké to říkat těm holkam a také jim feedback dávám , případne je lehce navedu, otázka jak si to pak vezmou k srdci…
Aby nedošlo k mýlce Intinity považuji celkově za dobrý salon ale mám osobně holt oblíbenější , ve finále je nejdůlezitejsi kde má člověk své oblibenkyne , nicméně nové holky v intinity asi také časem navštívím, jestli tam není nějaká nová ‚perla’😅
Jinak tedy majitel by měl do té další sprchy investovat nějaký sprchác zas nestojí tolik a podle mne se ta investice jednoduše vrátí ( akorát to holt nebude přimo vidět – což je dnes pro lidi problém)

Last edited 2 let před by Peters32
6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx