Erotické masáže Praha

Nikol – Masáže Royal

Slečna na tapkách ještě nemá profil, tady jsou údaje

Věk: 25
Výška: 165
Váha: 58
Prsa: 4
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: hnědé
Délka vlasů: dlouhé
Tel: 608 108 842

Bráno 60 min, nuru. Po nějaké době jsem se opět rozhodl navštívit Royal. Chvíli jsem přemýšlel, zda dát opáčko u Leily, ale nakonec jsem se rozhodl zkusit jinou masérku a z fotek se mi líbila Nikol. Fotky i údaj o věku už jsou podle mě trochu starší, nějaké to kilo navíc tam je, ale Nikol je pořád pěkná a hezky stavěná žena. Žádná štíhlá modelka, nicméně přesně takto to mám rád. Někdo to tak mít nemusí, takže jen varuji.

Co se týče zbytku, můžu víceméně zopakovat, co jsem napsal u Leily. Nikol je ukrajinka, česky umí docela obstojně a domluvili jsme se v pohodě. Nějaká bohatá konverzace to nebyla, ale trapné ticho, které je občas u cizokrajných masírek standardem, také ne. Masáž začala pěkně zostra, trochu netradičně začala tím, že mi nohama obkročila hlavu (taková poloha 69, akorát jsem byl na břiše) a hned začala masírovat zadek, hráz a penis a já jsem jen vrněl slastí :). V části masáže na břiše skutečně nevyplýtvala ani sekundu, buď se věnovala intimním partiím, nebo po mě vášnivě jezdila celým tělem a svými prsy. Snad poprvé se mi na masáži stalo, že si masérka rukama hrála s penisem a přitom mi prsy dráždila prostatu. No, musím říct, že když jsem cítil její bradavky na mé hrázi a zároveň mi lehce šimrala koule a penis, měl jsem hodně namále, abych se neudělal už na břiše. Co se týče části na břiše, fakt asi nejlepší masáž, co jsem zatím zažil.

Po otočce už je to spíše rutina, párkrát přejede prsy přes hruď a rychle vyhoní. Zbývalo pak asi 15 minut, kdy nejdřív zkusila GF experience (lehla si ke mě na bok a lehce mi hladila hruď a ruce), nicméně když už to trvalo docela dlouho, tak jsem jí požádal, jestli by mi ještě nenamasírovala záda. To bylo sice fajn, ale intimním partiím už se věnovala minimálně. Na závěr příjemná společná sprcha.

Takže rezervy tam ještě jsou, co se týče druhé půlky masáže, nicméně celkově super zážitek, ta masáž na břiše byla fakt neskutečná. Rozhodně doporučuji. Myslím, že trochu proaktivnější typy, co se neostýchají masérce říct, co se jim líbí, můžou mít ještě lepší zážitek než já.

https://www.tapky.info/?3530,nikol-masaze-royal-608-108-842-608108842

img_3348.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx