Erotické masáže Praha

Masáže Anička – Florenc

Dostal jsem opět chuť na nějaké pěkné poprsí a napsal asi před měsícem o víkendu Zuzanka Florenc. Přišla mi odpověď až za pár dnů s příjemným pozváním na masáž od Aničky. Asi se domyslíte, že jsem nebyl natolik duchaplný, abych pochopil, že se jedná o někoho jiného, a tak jsem se dostal k Aničce z Masáže Anička, asi kolegyni bývalé Zuzky z Florence.

Přístup do baráku volný bez zvonění a s mírným zpožděním jsem vpuštěn do bytu, kde nastává již výše zmíněné překvapení, že Anička není Zuzka. Nic jsem nenamítal, protože jsem si uvědomil vlastní debilitu a říkal si, že to tak asi mělo být. Dívka nicméně krásná a byla to asi moje první zkušenost s umělými prsy, i když to pořádně nedokážu zhodnotit (posuďte sami viz foto)

Zjev éterický, vílí, příjemný hlas, taková trochu fantasačka, ale možná se uplně pletu.

Úvodní sprcha solo, společná nenabídnuta. A poté řádně ospršen ulehám na matraci. Anička má takovej vzhled tajemnosti a Lany del Rey (ale bez té umělotiny – teda možná až na ty prsa). Umí působit dost smyslně, konverzace jen lehká. Masírovat podle mě umí. Docela poctivé body to body a zlehka občas zajede na naše oblíbená místa. Klouzání prsy a zadečkem parádní. První část trvá tak 25 minut a je nadprůměrná.

Poté otočka a asi 7-10 minut opět příjemné bodytobody už s častějším kontaktem na citlivých místech, které následně přechází v zhruba 12-15 minutovou masáž penisu. Technika celkem fajn, umí to ale nestřídá zase nějak moc hmatů a je vidět, že dokáže vycítit co a jak.

Dotyk dole nezkoušen, není to můj styl úplně, jian kjsem se tak přiměřeně dotýkal v průběhu masáže a na konci dotyk na prsou bez problémů vyhověno a zdárný finiš. Společná sprcha na konci nabídnuta. Nicméně co mě zase mrzí, že celá masáž trvala čistého času 50 minut, což je za cenu 1800 Kč asi dost.

Lokalita: Kousek od metra Florenc

Cena: 1800 Kč za hodinu

Hodnocení: (neutrál s potenciálem usmívajícího)

Závěr: Kdo má chuť změnit prostředí z masérských salonu na solo maserku, lze Aničku určitě doporučit. Má nádhernou postavu, krásně kulatý zadeček, vzhledově lepší než na fotkách. Masírovat umí a pěkně se na ní kouká, je fakt sexy. Dokážu si představit, že při opakování výkon roste a že zkušenější si ji dokáží usměrnit. Já za tuto konkrétní masáž musím hodnotit poměr cena výkon jako neutrál.

https://www.tapky.info/?3501,anicka-masaze-anicka-737-956-065-737956065

ann.bmp

4.6 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx