Erotické masáže Praha

Rebecca – matahari

Kdysi jsem na Rebecu četl recenzi na masheru. Úplně jsem zapomněl podrobnosti, ovšem utkvělo mi, že je raketa a má piercing v bradavkách. Tak jo, proč to nezkusit. Když slyším slovo „raketa“, vybaví se mi výlet na Mléčnou dráhu a nebo aspoň na Měsíc. A přesně tak čekám, že by to mohlo dopadnout. Patřím mezi ty sběratele zážitků na masážních matracích, kterým nevadí si připlatit pár stovek za kvalitu a za jistotu komfortního prostředí a toho, že akce sama bude mít úroveň. To jen tak na úvod. Musím říci, že to bylo poprvé, co jsem s tímhle přístupem úplně netrefil.
Rebeca je opravdu hezká a milá komunikativní holka. Hardware i software vynikající a slibující zmiňovaný výlet na mléčnou dráhu. Ten se ale ani zdaleka nekonal. Hlavní problém, proč raketa nenabrala žádoucí směr, byl v pojetí B2b. To bylo na můj vkus velmi vlažné. Většina práce rukama, občas nějaké sklouznutí. Neříkám, že nemá šikovné ruce nebo neumí masírovat, ale jen o tom to pro mě není. Spadám do skupiny těch, kteří mají rádi mazlení a dělá jim radost nejen dotyky přijímat, ale i rozdávat. A nemusí jít ani o ty nejintimnější místa (některé zážitky byly silné, i když nebyl dovolen celý rejstřík dotyků;-)). Jde o ten soulad a sdílení. K tomu tady úplně nedošlo. Sahat dolů jsem ani nezkoušel, člověk pozná, kdy může a kdy ne. Tady byla jasná, byť nevyřčená, stopka a to v podstatě i zraková;-). Po otočce taky docela odstup. Ovšem pozor, tady přišel světlý bod, který musím vyzdvihnout a dvakrát podtrhnout – skvělá a jemná ruční práce a skvěle vystupňovaná k tomu. Takže finále výborně proběhlo.
Převládají ale spíše rozpačité pocity. Nevím, nechci vynášet nějaké dramatické soudy na základě jedné návštěvy, ale za mě za hodně peněz, málo muziky a přehlídka nenaplněného potenciálu. Možná jsme si ale jenom nesedli nebo neměla den. A někdo jiný se na ten výlet mimo běžnou realitu opravdu vypráví.
Smajlík průměrný až zamračený (faktor cena) . Nevím, jak nastavit laťku. Subjektivně díky té ruční práci :-/.

V8pf7u6e92.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 března, 2021 12:14

Za mě se měl kdysi u rebeccy sem měl trochu lepší zážitek ale porad neodpovídajíci ceně (asi za 1600 bych řekl ok/) s tím že po povahove stránce mi sedla takže podle roho už to u ní lépe asi nejde…
V matahari patří k té slabší půlce maserek, v ruských masernach by byla v té lepší.. Za 2,2 k to je málo

29 března, 2021 16:49
Reply to  Darkmoon

Z těch co pracují aktuálně tak Marion, Jennifer,Nella (ta ale neni tento týden) a ještě Tina. ( co se týče vzájemné akce tak nejvíc dovolí Marion a Nella
No a Dominika jednoznačně- taky má furt plno😁

Scarlett je takový lepší průměr záleží asi jak komu sedne.. (Věřím že má své stala taky)
Niki bych si kdysi chránil ,já u ni zažil kdysi jízdu ještě ve sweet sin (kdy to radim mezi TOP 3 zážitky vůbec) ale v matahari už to s ní takové nebylo,mozna se ‚zkazila‘..

Last edited 3 let před by Peters32
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx