Erotické masáže Praha

Lili – Mojemasáže

Návštěva tohoto salonu pár dní zpět, šel jsem sice na doporučení kolegy ale nic jsem od toho neočekával. Slečna se mi tezko hodnotí.. Je tak na hraně.

Předně tedy je to vytáhlá slečna se super postavou pokud by tak hezká nebyla asi bych psal více kriticky, tady se nedá nic vytknout, navíc milá slečna .společnou sprchu v tomto salonu nečekám a mě osobně to nevadí .co se týče masáže…Lili jede hlazení takže opravdu nečekejte masáž ani žádnou divočinu , pro ne osobně erotickou atmosféru umí , ale ve srovnáni s mými top maserkami neobstoji.  oceňuji ruční práci, která je jemná přitom ji stupňuje a ví kdy zpomalit.. Na druhou stranu co se týče vzájemných doteku je to slabší ne že by se bránila, ale je poznat že na ne tolik v tomto salonu nehrají. Nicméně pohladit se nechá. bezdotykovka jako některé to není.

Zažil jsem dost horších masáží které zde byly i pozitivne hodnoceny přesto by někteří zkušení masáž možná označili průšvihem. Za mě neutrální s tím že jsem byl uspokojen, nevylučuji že se v budoucnu vrátím byť to zatím neplánuji. Myslím že slečna dá hodně na sympatie a bude to lepší při vícero návštěvach.

Asi komu nevadi silikony ,má rád vysoký blondýny  a jemnou práci může zkusit 🙂 . Myslím že Lili bude i více sedět těm co rádi maserku rozpovidaji a zezačátku se snaží navázat nějaké sympatie.

Na druhou stranu se určitě najdou i ti kteří by hodnotili negativně. Takže zkušeným co mají okruh ověřených majetek co se snaží objevit nějakou bombu nedoporučím, ti co mají rádi vlastnosti výše zmíněné a rádi objevují zajít mohou a třeba si se slečnou sednou.., ale je třeba jít bez velkých očekávání.

Dávám neutrální smajlík, kdyby šlo dát lehce usmívající dám ten.

https://www.tapky.info/?3463,lili-moje-masaze-777-243-027-777243027

IMG_20210224_175033.jpg

4 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx